Почетна / Фудбал / Партизан

ТРИЈУМФ У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ: Славље Партизана против Младости

У последњем мечу на припремама у Турској пред почетак пролећног дела сезоне Партизан је са 2:0 савладао Младост (Добој – Какањ), која је шеста у шампионату БиХ
ФОТО: ФК Партизан

Црно-бели су одиграли пет мечева у Турској. Партизан је против Слована из Либереца и Краковије су изгубио са 1:0, затим је савладао украјински Шахтјор са 2:0, а затим је уследио реми без голова са руским Крилима Совјетов. У генералној проби савладана је Младост (Добој – Какањ) са 2:0.

Партизан је наступио у саставу: Стојковић, Н. Р. Милетић, Марковић, Валиенте, Н. Милетић, Косовић, Здјелар, Закарић, Стевановић, Николић, Гомеш.

За Младост (Добој – Какањ) меч су почели: Велић, Бојо, Иасковић, Марковић, Хорић, Николић, Велбек, Атајић, Анђушић, Арежина, Фанимо.

Црно-бели су у 75. минуту пробили бункер Младости. Стрелац је био Рикардо Гомеш са беле тачке. Пенал је изнудио Горан Закарић.

У 85. минуту коначних 2:0 поставио је млади Светозар Марковић после корнера.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sale
Bice ovo dobro,prvi rezultati videce se vec 27.feb(2.marta).
misa tumbas
pripreme sluze za nabijanje snage,uvezbavanje tima, proveru ko koliko moze...koliko vidim igrali smo sa najacim timom pa sa te strane gledano 2-0 I gol tek u 75 minutu je malo. Svi danas znaju da igraju fudbal "sto bi se reklo " ali ipak Doboj je grad od 100 000 ljudi sa malim budzetom,bez stranaca ,reprezentativaca ,itd
milossan
nije to grad doboj, nego selo kod kaknja
Pedja
Nikad jaca Mladost, ali to nije smetalo Partizanu da briljira. Nadam se da ce VUletic, Vucinic i Iliev ostati sto duze u Partizanu. To je trio fantastikus i dok su oni tamo, znam odlicno ko ce biti prvak.
sudija
Uživaš u cinizmu 'vrlo si kvalitetan čovek' ali stićiće te jednog dana pa ćeš se pitati.
Veselo drustvance majora Gaspara
Jos kada bi pravosudni organi radili svoj posao i kada bi drzava funkcionisala...Ko zna sta bi se sve pronaslo u Podbanjickom kolektoru.
Sidnej
Au bre , mnogo jak protivnik . Svaka cast za veliki uspeh institucije !!!!
coacoic
Komsije, dok ne vratite Stanojevica nema vam spasa... Ako bi ikog voleo na klupi Srbije to je On! Definitivno!
Химзо Куловина
Ми ћемо вам Станоја од срца препустити, па нека вас газе Шамрок, Генк, Брага и остали великани, ионако сте много полетели, време је да се приземљите.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.