Почетна / Фудбал / Партизан

Нџај представљен: У Норвешкој ме звали Нејмар! Илиев: Правимо тим за Европу

Нџај је међу црно-беле стигао као прво зимско појачање без обештећења након истека уговора са Стабеком
ФОТО: ФК Партизан

Норвешки фудбалер, пореклом из Гамбије, Муса Нџај на представљању у Партизану поручио је да је стигао у велики клуб да се избори за важну улогу и помогне екипи у освајању трофеја.

Нџај је међу црно-беле стигао као прво зимско појачање без обештећења након истека уговора са Стабеком.

- Дошао сам у велики клуб који се бори за трофеје, знам и да има великог ривала Црвену звезду. Знам да Партизан жели стално да игра Лигу шампиона или Лигу Европе, а ја желим да се изборим за стартну поставу. Даћу све од себе да то урадим - рекао је Нџај на промоцији на стадиону у Хумској.

Он је додао да је имао понуду из Турске, да је био близу одлуке да у тој земљи настави каријеру, али да га је одушевио пријем у Партизану током преговора у Београду.

- Хтео сам само да продужим за Турску, али сам се овде осетио пријатно само за један дан. Вратио сам се у Норвешку, пренео породици све и потом се одлучио за Партизан.

Крилни нападач открио је да су га медији у Норвешкој звали по имену чувеног бразилског фудбалера Нејмара због склоности за мноштвом дриблинга.

- Волим да дриблам и стварам проблеме одбрани. Нису ме звали тако због фризуре - казао је Нџај и задужио дрес са бројем 27.

Према његовим речима путем интернета упознао се са вечитим дербијем и истакао да једва чека да буде део највеће утакмице у српском фудбалу.

Спортски директор Ивица Илиев задовољан је доласком Нџаја.

- Поносан сам увек кад дође појачање. Правимо тим и за Европу, гледали смо шта је потребно и избор је пао на Мусу. Раније сам говорио велике речи за новајлије, али сада ћу њему да оставим да се покаже на терену - рекао је Илиев.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Branko
Pravis tim za Evropu? Kako te bre, ..nju jedan Trojanski, nije sramota da ovako nesto kazes?
dzoni
Dovode se igraci bez obestecenja ili koji nisu sutnuli loptu celu polu sezonu pa da ozive karijeru kod nas. Sad ide prodaja malog markovica a ovog afrikanci samo zamazuju oci navijaca. Zasto mi nismo doveli ovu dvojicu iz napredka a da pa naravno nema para e zato cemo biti treci posto ovi u nisu dovode proverene igrace.
Pigeon
Pljuvaci opet na delu. Ja samo kazem. Momak je dosao za dz. Dakle, nista ne kosta da mu se da sansa. Ovi su pljuvacku trosili i na Leonardu i na Evertonu...
Major
Izvinite,ako je ovo broj 27,kako onda izgleda broj 21?
Knego
Samo od igrača bez obeštećenja ne pravi se tim za Evropu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.