Почетна / Фудбал / Партизан

ФЛЕШ ИЗ ХУМСКЕ: Управни одбор до краја недеље, полицију и даље занима Скупштина

Полиција је и јуче била у Хумској, уосталом, баш као и данима уназад...
ФОТО: И. Веселинов

Партизанова врхушка планира да наредних дана одржи састанак и претресе актуелне теме, са акцентом на прелазни рок и превазилажење тешке финансијске ситуације.

Седница Управног одбора требало би да буде заказана до краја седмице, додуше, могуће је да буде пролонгирана и за идућу – крајњи рок: до поласка екипе на припреме у Турску (25. јануар).

Тренутно, нису сви чланови УО у Београду, на пример, председник Милорад Вучелић налази се на светски признатом фестивалу „Кустендорф” на Мокрој Гори.

Полиција је и јуче била у Хумској, уосталом, баш као и данима уназад...

Разлог: Скупштина Партизана одржана у октобру 2016, позната по томе што је на њој за председника изабран Милорад Вучелић. Подсетимо, чланови „опозиције” (међу њима и Ненад Бјековић), имали су на њен ток и целокупни изборни процес примедбе, поднели чак судским органима и кривичне пријаве.

Инспектори Управе криминалистичке полиције МУП још од децембра проверавају документацију, јуче, пак, занимала су их – овлашћења.

- Све је урађено по закону – не оставља дилему потпредседник Партизана Владимир Вулетић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

AV
Policiju će zanimati stanje u Partizanu sve dok traje prelazni rok, pa i Đura i Vazura su hapšeni u prelaznim rokovima, termin s jasnim ciljem.
Dule "Grfobarf"
Sta ce biti ako se ispostasvi da je Skupstina bila nezakonito vodjena, tako da i njene odluke tj. imenovanja funkcionera budu proglasene nevazecim?
misa tumbas
mi ce mo vas izabrati I podrzavati ali pod uslovom da nam obezbedite to,to,ovo I ono. ...Reci su huligana koji ako neko nije znao vode nase klubove. Uprave znaju da nece vecno biti tu pa dovode ne najboljievec igrace sa kojima moze da se " odradi posao" pa se posle cudimo kako I zasto igra neko u nasem klubu. Mladi igraci se brze bolje prodaju sa istom politikom " bolje da ga mi prodamo nego da se nova uprava ovajdi" ...dovede se igrac za 50-100.000 ,retko kad I isplati ,isti proda za milion I klub na kraju u dugu !!1 pa samo ludak zna da je to nemoguce
misa tumbas
"sve je uradjeno po zakonu"...a nas zakon je -kriminal
smesni policajci
Pazi, cime se policija bavi...A oni iz rupe muljaju li muljaju...'al cik da se tamo pojave...
Sale
@ti si jedan od smesnih policajaca Oni su igrali LS i promuljali kroz ruke 20 miliona evra,za razliku od nas koji se muljamo po srpskom blatu za dzabe.Oni dug jos malo pa otplatise,a mi tek treba da obelodanimo svoje,i tada mislim da nam se crno pise.Onda ce nam od stadiona ostati samo crna rupa pogodna za udaranje temelja za neki stambeni objekat,i uraranje katanca!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.