Почетна / Фудбал / Партизан

До петка рок за одговор на жалбу црно-белих

У случају негативног става – из Партизана најављују да ће у понедељак одржати Управни одбор и одлучити о даљим корацима
ФОТО: В. Марковић

Партизан је јуче уложио жалбу директору Супер лиге Владимиру Булатовићу на утакмицу одиграну у нерегуларним условима против Мачве и послао захтев председнику Заједнице клубова Супер и Прве лиге Драгомиру Лазовићу за одржавањем хитне, ванредне седнице Скупштине.

Правни акти данас би требало да стигну на послате адресе, рок од 48 сати за одговор истиче у четвртак, у Хумској га очекују у петак.

У случају негативног става – из Партизана најављују да ће у понедељак одржати Управни одбор и одлучити о даљим корацима.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DIREKTOR DOMA PENZIONERA
Napokon ce partizan igrati u svom gradu Zagrebu u HNL ligi.
odmah
Odmah istupite iz lige, da se resimo velikog zla
Bane
Evo sire Vam ruke Vasa braca iz Osijeka i HNL lige, imacete topao docek a i tamo ce valjda biti toplije nego u Humskoj na -15. Sibirski su to uslovi.
Pigeon
Vec sada se zna kakav ce biti odgovor. I ne moze ishitrenu (i glupu) najavu o istupanju iz lige da resava UO, vec Skupstina kluba, a nadam se da tamo ipak ima pametnijih i mudrijih ljudi i da nece napraviti nikakvu glupost. Mene ovo ponasanje nasih celnika mnogo potseca na desavanja oko Kosova. Ovi nasi samo placu i nista ne preduzimaju, a sipci bezobrazno rade posao i nista i nikoga ne fermaju...i jos nam se smeju u lice...
Osijek Kohorta
Čekamo vas braćo... Partizane naš si ponos i rival, ali prije svega brat! Kaj da napišem, presretan sam što se vraćate kući!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.