Почетна / Фудбал / Партизан

Данило Пантић: Наплатићемо све промашаје!

– Погађамо стативе, голмани ривала бране немогуће, негде ће то да нам се врати – нада се креатор игре Парног ваљка
ФОТО: И. Веселинов

Партизан је против Земуна наставио у ритму примењиваном током већег дела јесени.

Црно-бели су до треће победе над тимом из Горње вароши стигли минималним резултатом, после гола Рикарда Гомеша у 27. минуту.

Добра игра и велики број пропуштених прилика, посебно у првом полувремену, подсетио је на мноштво претходних утакмица српског вицешампиона.

Парни ваљак, на срећу пре свих неспретних офанзиваца, има најбољу одбрану у лиги па је и један гол у дуелу са Земунцима био довољан за 11. првенствену „тројку”.

- Најбитније је да смо освојили три бода. Могли смо да постигнемо још голове, промашили смо велики број шанси. Ове јесени често погађамо стативе, голмани бране немогуће, надам се да ће нам се то вратити у наредним утакмицама – каже Данило Пантић, после стрелца Рикарда Гомеша и голмана гостију Марка Милошевића, најбољи појединац окршаја са плаво-зеленима.

Недељни сусрет са Радом на Бањици и дуел против Мачве у Хумској прилика су да Парни ваљак резултатски успешно заврши јесен препуну  осцилација.

- Занимају нас само победе на затварању првог дела сезоне. Нећемо наравно имати лак посао, али довољно смо квалитетни да јесен окончамо са три узастопна славља – један од најбољих играча младе репрезентације Србије верује да ће црно-бели ипак, у добром расположењу отићи на зимску паузу. 

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dr
Mnogo pricas a malo radis, mi u Rumi znamo da si zvezdas pa mozda je i to razlog zasto se ne trudis mali.
Zuk
Bez ozbiljnih pojacanja ovaj igracki kadar devalvira ime Partizana.Ostalo je sekund do dvanaest da se izvrse drasticne promene u igrackom kadru,kao i strucnom ali problem je najveci u Upravi.uveren sam da nisam usamljen u misljenju da se u Upravi nalaze osobe koji nemaju veze sa fudbalu finansijskim poslovanjem ne u potpunosti ali u delu koji sebi nemogu da dozvole ni klubovi prosecne vrednosti.ovde pre svega mislim na Vazuru i jos neke koji su ubaceni kao trojanci da rovare protiv kluba.Zeljko Pantic je strucan , vredan i visestruko korisniji od vecine iz Uprave i treba ga postaviti za predsednika Partizana.
exe
Svi ste vi Pantici...
Gaga
Da Zeljko nastavi tamo gde je Dule V. stao,pa da se od mrznje prema drugom klubu vece nego sto je ljubav prema svom svi porazboljebamo kroz koju godinu kao njih dvojica sto su.
Pigeon
Jedva cekam da te vratimo u tvoj klub...
srele
Danilo, znate da pričate, a djela su Vam nikakva!!!!!!
hahaha
ma dobicete premije za sve promasaje, bas su svi odusevljeni igrom i moraju vas platiti za to

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.