Почетна / Фудбал / Партизан

Мирковић: Велика победа Звезде над Ливерпулом, а причало се…

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић каже да су црно-бели додатно мотивисани против Радника због јединог пораза у досадашњем току Суперлиге
ФОТО: ФК Партизан
- Једини меч у Суперлиги изгубили смо у Сурдулици и зато су нам дужни. Очекује нас тежак задатак, Радник је организована екипа и претпостављам да ће бити дефанзивнији. Имају добар тим, са младим репрезентативцем Златановићем, морамо да уђемо максимално скоцентрисани и одлучни да победимо - рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.
 
Прошлог викенда Партизан је против Војводине (2:0) прекинуо серију од три узатопна ремија, па Мирковић истиче да је ситуација сада знатно повољнија.
 
- Може се рећи да се лакше дише. Једино нас победе одржавају у трци, сваки други исход против Радника био би катастрофалан - додаје Мирковић.
 
Крилни фудбалер Горан Закарић је повређен и неће бити у саставу, али је у конкуренцији за тим опорављени Зоран Тошић, док Мирковић није желео да открива да ли ће наступити Александар Шћекић, који је имао операцију носа и у случају да изађе на терен носиће маску на лицу.
 
- Видећемо око Шћекића, да не откривам сад. Кад имате помагало тог типа увек смета, нећу да кажем да је хендикеп, али се слабије види. Ја нисам могао да играм са маском, иако је то било друго време, тада су биле универзалне, а ове се раде по отиску.
 
Тренер Партизана прокоментарисао је и тријумф највећег ривала Црвене звезде против Ливерпула (2:0) у Лиги шампиона.
 
- „Велика победа Звезде. Подсетио бих како смо склони да брзо мењамо мишљење о свему. Имали смо ситуацију од пре само нелико недеља, после утакмица у Ливерпулу и Паризу, тада се причала друга прича… Велики успех Звезде, сигурно да цела наша лига добија на тежини са тим - закључује популарни Бата.
 
Утакмица 16. кола Суперлиге Партизан – Радник игра се сутра од 13 сати на стадиону у Хумској.
Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
bBato, pocinjes da preterujes ... i ne znam cemu takvi hvalospevi ...
Вук-026
Г.дин Мирковић, за разлику од многих његових предходника на клупи Партизана (Марко Николић - надобудан и препотентан, без покрића. Све му се сервирало на тацни, његово је било само да се појави на клупи и упише дуплу круну. Затим Александар Станојевић - иако му је (као и Николићу) пут кроз лигу био "прокрчен", само је њакао и кукао против Звезде, судија, ванземаљаца, ракуна у Албукеркију и сл. Па онда Вук Рашовић, коме су сви криви сем њега и његове управе и сл.) Углавном, не улазећи у то какав је ко стручњак, пре свега велика господа на клупи комшија и велики спортисти по понашању су Бата Мирковић, Мирослав Ђукић и С. Јокановић. Остали ваши тренери у последњих 15-так год. нису им ни до колена по тим параметрима.
Major,Kowalski,Rico,Vojnik
Ulazis ti Vucko i te kako u to kakav je ko strucnjak! Vidim,gospoda su ti Djukic i Mirkovic,jos da dodas i Jesica,pa bi mi sve bilo jasno. Naravno,zuljaju te Stanojevic i Nikolic,dvojica protiv kojih je Zvezda i igracki i rezultatski uvek bila inferiorna. Ne bi me iznenadilo da za Ziku Obretkovica ili Kaleta Gospodara Vremena kazes da su prava gospoda kada bi hipoteticki bili treneri Partizana. A sta mi da kazemo za Grofa Bozovica i Milojevica,po pitanju nadobudnosti,prepotencije,njakanja i kukanja? Nista,ovaj prvi kmeci jos uvek cak iz Rusije o sezoni 2016/17,vidi neke utvare u mraku. Ovaj drugi ne propusta priliku da prljavo,podmuklo i prikriveno pljune na Partizan kad god mu se ukaze prilika,a mediji mu je cesto ukazuju. Sto se oni ne ugledaju na pravu gospodu,kao sto su: Čedomir Janevski,Ratko Dostanić,Zdeněk Zeman,Aleksandar Kristić ili Nenad Lalatović? Sta kazes na moju listu gospode Zvezdinih trenera?
normalan svet
Srbiji trebaju: privatizacija klubova (bez muljanja), superliga s 12 timova, sređena infrastruktura i donošenje i sprovođenje zakona protiv huligana. Sad je samo pitanje da li to nekom ne odgovara...
gropn II (abnormalno normalan)
od svega najnormalnije bi bilo ovo sa 12 timova, ostalo je domen fantastike ! znas, ja sam old skul, i mene su ucili komunizmu ... jednostavno tako nesta ne postoji ...
FkpCascais
Privatizacija je mac sa dve ostrice. Sve zavisi od vlasnika. Ako je vlasnik dobar, super, ali ako je vlasnik los, nemas kako da ga smenis a on radi sta hoce. Drugo, liga sa 12 timova? Imali smo je vec. Diskutabilno.
Fk CZ. Velikan
Mirkovic je veliki gospodin, dokazuje to jos jednom.
Marko
Upartizanima svi gospoda samo u ostalim timovima cigani i sve ostalo..Gospoda do mojega...
Major,Kowalski,Rico,Vojnik
Tacno,Madjionicar. Vodi privatne razgovore sa Terzicem,ne propusta priliku da hvali Zvezdu,a kako radi svoj posao,vidi se iz toga kako Partizan igra. Sto se mene tice,slobodno moze da ide. Neka bude pomocnik Djukicu u tom klubu u kome ga traze. Potpuno su isti.
Прикажи још одговора
Mirce
Bato, tacno je da je nasa Liga napredovala ali bi mnogo vise da nije sudija koji namerno podesavaju plasman timova.Samo je Zvezda favorizovana i protiv nje ne sme da se dosudi nista sto bi je rezultatski ugrozilo.Protiv Partizana je dozvoljeno sve, da se dosudi penal koji nije postojao a ako je za Partizan sa sigurnoscu se ne dosudjuje.Da je bilo postenog sudjenja Zvezda bi imala siguran poraz od Partizana i jos nekoliko pobeda manje.Razlika je trebalo realno da bude maksimalno do tri boda.
Marko
Koliko treba penala Partizanima da tuku radnike,,,razmisli malo pa pisi...
Kosta
@Mirce Dosudjen ofsajd Backoj na JNA pred kraj utakmice,a igrac nije bio bar metar u ofsajdu.Nedosudjen penal za Spartak pre dva-tri kola, kada je igraca Vadilj Mustafa brecio o pod.Cuj ti da oni mastaju o boljem plasmanu.Da nije bilo onih 5 slucajnih pobeda rezultatom 1-0 nad timovima iz donjeg dela tabele,i da ste one 2-3 neresene izgubili kao sto ste i zasluzili,bili bi 13.na tabeli.Zato pevajte,trenutni plasman u odnosu na igru vam je premija na lotou.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.