Почетна / Фудбал / Партизан

Јанковић: Не верујем да је у било којој лиги могуће да неко одигра читаву сезону без иједног кикса

Парни ваљак срушио Војводину на инострани погон, Црногорац Марко Јанковић давао тон игри против Новосађана
ФОТО: В. Марковић

Парни ваљак с „лалама на реверу” – на инострани погон!

Партизан је у недељу увече против Војводине славодобитно прекинуо низ од три ремија (Спартак, Напредак, Чукарички), занимљиво - „стрелама” легионара: Рикарда Гомеша (Зеленортска Острва) и Габријела Енакеа (Румунија), уз додатак – завршном чину су „кумовали” Марко Јанковић (Црна Гора) и Горан Закарић (Босна и Херцеговина)!

У Хумској се, дан после тријумфа над Новосађанима, лакше дише. Разумљиво...

- Свесни смо да смо упали у кризу, више резултатску него играчку, на претходним утакмицама попуштала нам је концентрација и губили смо стечени капитал. Учинило се чак и против Војводине да ћемо да примимо гол, не знам чему паника кад имамо предност, на срећу – добро се завршило – истиче Марко Јанковић, један од најзаслужнијих за „узету меру” црвено-белима из Српске Атине.

Гробарима пада мрак на очи при погледу на табелу: Партизан је на минус 13 у односу на вечитог ривала?

- Боли и мене заостатак, наравно, као великог партизановца, неког ко је читавог живота у клубу. Знам и да други то тешко преживљавају, једноставно, наместила се мало лошија сезона. Трудићемо се да чинимо оно што је до нас - побеђујемо. Не верујем да је у било којој лиги могуће да неко одигра читаву сезону без иједног кикса, сведоци смо - чак је и Реал Мадрид изгубио четири - пет утакмица.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko
Pametno zboriš.
matori
Da li znas sta si uradio kod izvodjenja penala ? Bata sa vama mora da pocne obuku iz pocetka ,nerzenski prekrsaji Djerleka ,Svetini kiksevi itd...itd.
vitas
Marko je ok, sta sa ostalima, ebis, kaf, chaush.....to su likovi za partizan, onako, osredbje, pa ako nesto napravimo, bravo ja, dosta vise tumaranja, bolje jedan ali vredan.....bez pozajmica, daj igraca, ben super bez obzira na komentare.....
Ha-ha
Neko se sprema da izgubi od Radnika dok drugi pobeđuju Liverpul.Boli to...Oooo ddaaaaa!!!
Piksi iz kornera...
I ja ne verujem da neko vise puta padne u 16 nego sto sutne ka golu, ali eto...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.