Почетна / Фудбал / Партизан

НЕВЕРОВАТНО: Армин Ђерлек није репрезентативац?!

У Хумској, на помен ове теме, у неверици слежу раменима, док је селектор Ненад Сакић прошле седмице на питање „зашто нема Ђерлека као једног од најпознатијих из генерације” пребацио причу на играче позване за пријатељске дуеле с Русијом (махом у јуниорским погонима својих клубова)
ФОТО: Н. Неговановић

Спроведете ли анкету међу овдашњим љубитељима фудбала ко су најталентованији фудбалери из „класе 2000”, уз имена Душана Влаховића, Филипа Ступаревића, Светозара Марковића чули бисте и – Армин Ђерлек.

Отуд, чињеница да првотимац Партизана (!) није члан омладинске репрезентације иако је у кадетској био својевремено чак и капитен, признаћете, делује крајње чудно?!

У Хумској, на помен ове теме, у неверици слежу раменима, док је селектор Ненад Сакић прошле седмице на питање „зашто нема Ђерлека као једног од најпознатијих из генерације” пребацио причу на играче позване за пријатељске дуеле с Русијом (махом у јуниорским погонима својих клубова).

Јавност, ипак, заслужује конкретан одговор...

Подсетимо, омладинску репрезентацију од 14. до 20. новембра у Северној Ирској очекује први круг квалификација за ЕП, у конкуренцији домаћина, Пољске и Казахстана.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Los veteranos 47
Knedlo,lepo sam pitao,jer dečka nisam gledao.Pored ovakvog naslova i ovolike hvale,plašim se da ne prodje kao Filip Janković.Pred njim je samo rad,a ako je toliko talentovan,sve ostalo će doći.
Madjionicar
Ne boj se, nece proci kao Jankovic sigurno, jer mali Djerlek vec igra za prvi tim Partizana, a tvoj Jankovic je prvi im Zvezde vidio samo na treningu. Razlika je, druze, drasticna, a ti mozes samo da mu prizeljkujes da prodje kao tvoj Jankovic.
Major,Kowalski,Rico,Vojnik
Mozda ne zeli da peva himnu?
Los veteranos 47
Izvinte,moleću fino,a ko je to...Armin Đerlek?
Knego
Jesi li ti Los pao sa Marsa?
Pitajscer
Dobar igrač, najbolji u generaciji 00
Прикажи још одговора
Deki
Velika zalost, i za Djerleka, a i za napadaca Zvezde Joveljica i Markovica iz Juventusa. Ali zato 3 igraca iz Brodarca...
Rasa 45
Sakic nije pozvao ni Luku Markovica decko igra u najboljem klubu na svetu Juventusu pored Reala i Barse najaci klub na svetu ali zato igraju prosecni igraci u ovoj nasoj omladinskoj ligi.Strasno
sumider moder
u pravu si vi ste prvaci sveta u namestanju kakav Juventus.
Nemas pojma
Da ali igra na klupi!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.