Почетна / Фудбал / Партизан

УЧИНАК ПАРТИЗАНОВИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА: Рикардове стреле, Шћекић асистент, Милетић дебитовао

Велика већина Партизанових репрезентативаца са акција државних тимова вратила се у „Земунело” са осмехом
ФОТО: ФСС

Можда и најширим - Немања Р. Милетић, услед чињенице да је против Румуније у Букурешту дебитовао за Србију. Свака част!

Орлићи су одлазак на ЕП у Италији и Сан Марину наредне године потврдили ремијима са Аустријом и Јерменијом. У првој, важнијој утакмици, све време на терену провели су Данило Пантић и Светозар Марковић. Први, погодивши стативу, други, успешно командујући одбраном.

Јован Кокир се није наиграо у дресу омладинске репрезентације: свега пола сата у другом, резултатски неуспешнијем пријатељском мечу против Русије.

Трилинг Црногораца октобарске окршаје у Лиги нација упамтиће по половичном успеху: поразу од Србије и победи у Литванији. Александар Шћекић код селектора Љубише Тумбаковића има највећу минутажу, може да се похвали и асистенцијом Борису Копитовићу за 2:0 у некадашњој совјетској републици.

Марко Јанковић је, пак, одиграо само друго полувреме против Орлова, Небојша Косовић цео сусрет у Виљнусу.

Горан Закарић је у пријатељском одмеравању снага Босне и Херцеговине и Турске у Ризеу чинио нападачку тројку са два Едина: Џеком и Вишћом, док је у дуелу Лиге нација против Северне Ирске на „Грбавици” заменио Хариса Дуљевића у финишу.

Рикардо Гомеш је са два гола ставио потпис на убедљив тријумф Зеленортских Острва код куће против Танзаније, међутим, неколико дана касније, није успео да спречи пораз на гостовању истој селекцији: репрезентација му у склопу квалификационе Групе К за Афрички куп нација, са четири бода, заузима тек треће место, иза Уганде (10) и поменуте Танзаније (5). 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brazilac 11
Kaje se Tumba i zbog tog jednog poluvremena...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.