Почетна / Фудбал / Партизан

Остојић и Урошевић задовољни игром против Колубаре

Партизан је у Лазаревцу са измењеним тимом победио Колубару са 2:1 и пласирао се у осмину финала Купа Србије
ФОТО: ФК Партизан

Фудбалер Партизана Бојан Остојић рекао је да је конкуренција у екипи велика на свим позицијама и да му је драго што је био у првој постави у утакмици против Колубаре у Купу Србије.

Партизан је у Лазаревцу са измењеним тимом победио Колубару са 2:1 и пласирао се у осмину финала Купа Србије.

Драго ми је да сам после дужег времена могао да поново осетим чари овакве фудбалске утакмице, а посебно ме радује што смо одиграли одлично и што сам имао прилику да поново будем у тандему са Немањом Милетићем. Конкуренција у Партизану је велика на свим позицијама, али сви стрпљиво чекамо своје шансе и када је добијемо важно је да покажемо максимум. Драго ми је да је Партизан показао да је зрела екипа која може сваким даном да напредује и буде у трци за титулу као што се очекује – рекао је Остојић за клупски сајт.

Леви бек Слободан Урошевић, који је асистирао код оба гола, рекао је да је екипа одиграла добро, с обзиром да је била састављена од играча који до сада нису имали велику минутажу.

Контролисали смо утакмицу, прошли даље и показали да на други тим може итекако да се рачуна. Свакако ми асистенције значе за самопоуздање, а посебно ми је драго ми је сто је (Немања) Николић дао гол јер се и приватно дружимо. Знам какав је играч и да је ово само његово загревање за даље. Што се тиче (Армина) Ђерлека он је веома талентован млад играч, добро сарађујемо када играмо заједно, а посебно ми је драго што је постигао првенац на моју асистенцију. Надам се да ће наставити са добрим играма – навео је Урошевић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Partizanovac za sva vremena
Nasi igraci moraju da shvate, posebno nakon derbija, da se oni bore za titulu! Nema opustanja, svi moraju biti potpuno posveceni cilju. Ovde mislim i na navijace i Upravu. Mirkovica necu uzdizati, smatram da ima talenta za trenera, ali bez konkretnog rezultata to nista ne znaci. Ne verujte svemu sto se pise: vi ste na terenu pokazali da ste bolji tim od njih, vi ste bolji igraci od njih, i to oni koji igraju ili su igrali fudbal znaju. Zato i pridajem vaznost na ovim drugim utakmicama, i sami vidite kakve oni igraju. Zato samo jako, svi zajedno opet
Rajko
Bilo bi lepo da jednim dobrim rezultatom u sezoni,i to samo zahvaljujuci losoj igri protivnickog tima,osvojis titulu.Malo je to duzi proces nego sto se cini.Sta pricas ti covece,nema tu verovanja ili neverovanja,oni igraju LS,osvojili su bod vec,slazu milione,a nama Proleter trese precku,sve utakmice u sezoni koje smo dobili dobili smo rezultatom 1-0.Ako ne popravimo igru,sledi serija losih rezultata jer ne mozemo vecito da se provlacimo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.