Почетна / Фудбал / Партизан

Мирковић прекомандовао Павловића

Зоран Мирковић одлучио је да првотимцима прикључи Страхињу Павловића, штопера омладинаца рођеног 24. маја 2001.
ФОТО: И. Веселинов
Црно-бели бисер са сениорима је кратко тренирао и летос, на позив Мирослава Ђукића.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Pavlovic je visok, za svoju poziciju brz i ima dobar dubinski sut-dijagonalu. Slaba strana mu je niska eksplozivnost sto se moze poboljsati i mala masa tela. U kontroli lopte bolji je u odnosu na Milenkovica i Markovica, ali i sa manje cvrstine u odnosu na njih. Uz Luku Cveticanina(spic) koji je vec pridodat prvom timu odlican potez Mirkovica.
FkpCascais
Tacno tako, Dule sve objasnio. Sta me ti dejavu napadas, kao prvo niko tebe nista nije ni pitao, a kao drugo, pitao sam Karla Velikog "na sta tacno" misli sa tim izrazom, jer naravno da to sto si ti objasnio to i ptica na grani zna, nego sam hteo da Karlo to malo bolje objasni u Pavlovicevom slucaju. Uostalom, ne znam sta si ti shvatio ni sta se mesas uopste, narocito kad, kako je Dule lepo podvukao, si poceo celu pricu sa "Nisam ga gledao", zato tebe niko nista nije ni pitao.
Dule "Grobar"
Pa zato si ti "na mrezi" da poucis nas fudbalski nepismene. Pocinjes komentar o igracu recima "nisam ga gledao", a zatim prelazis na politiku kluba (o kojoj ni ja nemam neko dobro misljenje), te spekulacijama iznosis "svoje" vidjenje osobina igraca kojeg po sopstvenom priznanju, nisi gledao? Decace, da se nisi malo pogubio? Pustite frazeologiju pok. Miljanica (nikad necu zaboraviti njegovu frazu "incidentni igrac u zoni suta"). Sta znaci to - niska eksplozivnost? Decko ima slab ili spor rad nogu pa ga je lako prevariti na zemlji? Nismo svi igrali fudbal, mi smo obicni navijaci koji fudbal vole i pratim fudbal od jos pojave velikog Milutina Soskica. Ja sam igrao kosarku, ali nikom ne delim lekcije i ne prepisujem stvari sa "Gugla", pa ih plasiram kao svoje znanje.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.