Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: Можда на крају овај дерби одлучи сезону

Нападач црно-белих нада се да ће му дебитантски вечити дерби остати у лепом сећању
ФОТО: ФК Партизан
Фудбалер Партизана Немања Николић истакао је пред 158. вечити дерби против Црвене звезде да је врло могуће да се ова утакмица на крају испостави и као утакмица сезоне.
 
- Очекивања су иста као и свих из клуба, а то је да у нашој кући освојимо три бода. Можда ће се ова утакмица на крају свести на то да је утакмица сезоне. На нама је да изађемо максимално фокусирани и и очекујем повољан резултат - рекао је Николић.
 
Нападач црно-белих нада се да ће му дебитантски вечити дерби остати у лепом сећању.
 
- Они имају јако добро укомпонован тим, сад су то и поправли доласком могу рећи одредеђених играча који су стекли светско име, као што је Марко Марин, мислим да нема потребе ни говорити о њему, једноставно имају супер резултат, ушли су у Лигу шампиона. Сигурно да и они имају мане и ми ћемо покушати да их искористимо и наравно казнимо - казао је Николић.
 
Доскорашњи нападач суботичког Спартака истиче да долазак у велики клуб доноси одређен притисак.
 
- Када почињемо да играмо фудбал тежимо да дођемо у велики клуб. Ако желите велике ствари, онда морате и психички бити спремни на све што вас очекује у великом клубу, као што су утакмице са Црвеном звездом.
 
Николић сматра да би Звездине обавезе у Лиги шампиона могле да је „успоре“ у првенству, али не превише.
 
- Они имају мислим 30 играча, сасвим довољан фонд за ротацију. Не верујем да ће то нешто превише на њих утицати, можда неки пораз у Лиги шампиона. Видећемо на крају крајева, надам се да ћемо искрено ове године освојити титулу, да ћемо већ у дербију славити и наставити победничку серију у првенству која већ траје пет утакмица - закључио је Николић.
 
Дуел Партизана и Црвене звезде игра се у сутра од 19 сати у Хумској.
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rade
Nikolicu, Nemamo decko nista prema tebi kao coveku, ali kao fudbaleru ti mozemo reci da je Spartak bio klub tvog igrackog nivoa. Sam ces se uveriti da ces u Partizanu biti epizodista,jer zaista ne posedujes kvalitet da bi mogao igrati velike utakmice u Evropi.
dr
Nikolic najbolji igrac partizana, dok on nije na terenu partizan sansu ne moze da stvori. Protiv macve dao gol, iznudio slobodnjak za drugi, i asistirao rikardu za treci, protiv backe namestio gol markovicu, protiv rada namestio gol jankovicu.... jedini u partizanu koji zna da stane na loptu i razigra saigrace.... shvatices da si iskompleksiran i da pojma o fudbalu nemas kad uvidis koliko on znaci ekipi
Madjionicar
@Rade Pusti covjeka na miru. Rekao si mu i sta sad? Jel ti sad lakse? Ako navijas za Partizan, onda je valjda logicno da navijas i za tog Nikolica da bude bolji, a ne odmah u startu da si protiv njega.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.