Почетна / Фудбал / Партизан

Стојковић: Данци кренули су грлом у јагоде, нама се мало увукла нервоза

Много играча је вратило самопоуздање, у офанзиви имамо мање страха него раније – тврди репрезентативни чувар мреже
ФОТО: Н. Неговановић

Владимир Стојковић, Партизанов и српски број 1, против Нордсјеланда извадио је две лопте из мреже, али Гробари немају дилему – биће прави кад буде најпотребније, већ следећег четвртка у Хумској против Бешикташа!

- Без сумње, утакмица сезоне. Све је могуће – зрачи оптимизмом црно-бела „хоботница”, чувар амбиција о пласману у групну фазу Лиге Европе.

У реваншу с Данцима није било све као по лоју, нарочито на почетку?

- Упозоравао сам да не сме да дође до потцењивања. Нордсјеланд није имао шта да изгуби, на срећу, искористили смо квалитет до краја првог полувремена. Завршило се мирно, како је и требало.

Драма је, неочекивано, била и у последњих 20 минута?

- Знате, Данци нису имали шта да изгубе, кренули су грлом у јагоде, нама се мало увукла нервоза. Хвала Богу што смо искористили квалитет у првих сат игре.

Коцкице се слажу кад је најбитније – пред Бешикташ?

- Много играча је вратило самопоуздање, у офанзиви имамо мање страха него раније – тврди репрезентативни чувар мреже.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Info
Aleksa Vukanovic iz Napretka na meti Partizana
to je bez veze
Ma, nista! Pa nemoj da mi kazes da je bolji od Ivanovica, recimo, a gde nam je Ivanovic? To je zamazivanje ociju. Nama trebaju ozbiljni igraci.
Pigeon
Pa, uvukla se nervoza jer smo fizicki pali, niti smo mogli da ispratimo, niti da zatvorimo, a od 70-tog min. ni kontru da napravimo. Vezni red nam je tumbina "laka konjica" (samo sto je to vreme proslo i sada se traze fizicki dominantni igraci), ne stajemo dobro u blok (Mirkovic kao odlican odbrambeni, trebalo bi da ih uredi)...Dakle, generalno kondicija je veliki problem. Verujte odlicno znam kakav je to osecaj kada hoces, hoce srce, ali ne mozes, onaj, bre samo protutnji, ne mozes ni da ga oboris i ta nemoc onda deluje na tebe i psihicki...Mozes da budes kakav hoces talenat, ali ako nisi u kondiciji lopta "ne slusa'; kada imas snagu i pun si kondicije, radis i sa loptom i sa protivnikom sta volis. Gledaj Rikarda, jedan laznjak, drugi, ode snaga, treci...pa padas covece, ne mozes vise ni k'o malo dete da je sutnes. Ono sto je dobro, vidi se nekakav rad, oni prekidi su ocigledno uvezbani (Rikardo vuce na prvu, celavi po centrali, Markovic na drugu), igra se konkretnije, ali prvo snaga.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.