Почетна / Фудбал / Партизан

МАЂАРИ ПИШУ: Партизан заинтересован за Нега

Чињеница да се Него најбоље сналази на позицији десног бека (иако игра и у средини), трансфер у Хумску доводи у домен теорије
ФОТО: vidi.hu

Мађарски сајт „Само фудбал”, са информацијама о дешавањима у нашем северном комшилуку, наводи да је Партизан заинтересован за дефанзивца Видеотона Лоика Нега.

Француз, рођен 15. јануара 1991. у Паризу, прошао је све млађе репрезентативне селекције Галски петлова, пажњу шире јавности скренуо добрим партијама у Нанту, иницијалној каписли да се пресели у Рому.

Међутим, у Италији се није наиграо, баш као ни у Стандарду из Лијежа и енглеском Чарлтону, да би као „меку” пронашао Мађарску, прво Ујпешт, затим Видеотон.

Чињеница да се Него најбоље сналази на позицији десног бека (иако игра и у средини), трансфер у Хумску доводи у домен теорије: Партизан је недавно ангажовао Румуна Габријела Енакеа.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Ooooo Leeeo vrati se!
Teo
Hahahahaha a u Nantu se naigrao, odigrao 17 utakmica... Seljakao se iz kluba u klub, u ozbiljnim ekipama nije mogao da dobije šansu. Komšije dovode proverene igrače a ovi naši znaju samo trećerazrednu klasu da pronađu.
SAMO PARTIZAN
Ma nisu to amateri iz Letonije, to su bili u najmanju ruku Spanci a mozda i Englezi.
Zole
Videli smo sinoc te proverene igrace, bruka i sramota od igre protiv Letonskih amatera
ljubo
Cirkus od igraca.. nikako ga ne dovoditi!
matador
On igra i po krilnoj poziciji,tako da nije u domenu teorije,i dobar je igrac
Jednoruki Krstivoje
Mozda smo zainteresovani za onog Italijana centarfora sto igra u Madjarskoj, valjda se zove Biabiani.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.