Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан рутински славио против Рудара головима Јевтовића, Суме и Гомеша (ВИДЕО)

Реми Партизанових потенцијалних ривала у Виљнусу - Тракаи - Иртиш 0:0, Кисљаку мало и пенал
ФОТО: partizan.rs

Рудар – Партизан 0:3 (0:1)

Никшић - Стадион: Градски крај Бистрице. Гледалаца: 4.500. Судија: Стјуарт Атвел (Енглеска). Помоћници: Хари Ленард и Данијел Ричард Кук (Енглеска). Жути картони: Митровић, Пешукић (Рудар). Стрелци: 0:1 Марко Јевтовић (једанаестерац) у 44, 0:2 Сејдуба Сума у 50, 0:3 Рикардо Гомеш у 57. минуту.

РУДАР: Радовић, Секулић, Живковић, Митровић, Пешукић, Голубовић (од 74. Мацановић), Сопо, Куч (од 60. Вуковић), Бошњак, Ђаловић (од 74. Јанкетић), Зечевић. Тренер: Вуко Богавац.

ПАРТИЗАН: Стојковић, Шеховић, Валиенте (од 76. Немања Р. Милетић), Марковић, Еначе, Пантић, Јевтовић (oд 71. Јанковић), Здјелар, Сума, Николић (од 64. Косовић), Гомеш. Тренер: Мирослав Ђукић.

 

Партизан је рутински прошао у наредну рунду квалификација за Лигу Европе, јер је тешко веровати да Рудар из Пљеваља може да надокнади три гола минуса из Никшића на реваншу у Београду.

Потрајала је "успаванка" 40 минута првог меча, а онда мало узбуђења и гол у завршници првог полувремена, и то за госте из Хумске.

Чак 41 минут био је неопходан црно-белима да би дошли до прве шансе, а имао је леви бек, млађани Шеховић. На ћошку казненог је испред ривала грудима покупио лопту, кренуо корак два ка голману Пљевљака Радовићу, који му је ушао у шут и одбранио.

Ипак, који минут касније повео је Партизан, али после несхватљивог потеза штопера Рудара Живковића, уклизао је без потребе код гол-аут линије у ноге нападачу Београђана Николићу, па судији Атвелу није остало ништа другог до да покаже на белу тачку.

Са "креча" је неумољив био Марко Јевтовић у 44. минуту - 0:1.

Само што је почело друго полувреме црно-бели су дуплирали предност. По левом боку прошао је млађани Шеховић, центрирао у казнени по земљи где је на лопту на 15 метара налетео Сума и закуцао је у мрежу - 0:2.

Убрзо је уследио и трећи гол црно-белих. Рикардо Гомеш је дошао до двадесетак метара од гола мало искоса са десне стране, а онда је шутирао и погодио малу мрежицу - 0:3.

Пола гола може да се припише Јевтовићу који је пре тога уклизао и отео лопту Сопоу.

Уследиле су бројне измене. Повредио се Сума пред крај, али се вратио на терен, но правих шанси више није било.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Sve je to bio fudbal u 3.brzini, a Rudar je na nivou Fk Bežanija! Interesovalo me je da vidim koliko smo i da li smo uopšte napredovali što se tranzicije igre tiče u odnosu na prošlu sezonu ali to jednostavno nije bilo moguće zbog rivala ispodprosečnog kvaliteta. Igra bez klasičnih krila! Đorđe Ivanović ni u protokolu!? Nek nam je bog upomoć.
Madjionicar
Ivanovic je, kako sam cuo, povrijedjen. A ti meni sad objasni zasto "nek nam je bog upomoc"? Totalno smo kontrolisali igru, pobjedili sa 3:0, da nam je trebalo jos golova, dali bi ih jos... i ti zabrinut? Druze, nisi posten. Ni prema sebi (kao navijacu Partizana), a pogotovo ne prema ovom timu koji je odigrao sasvim solidnu utakmicu juce.
Del Pjero
Mislim da sa ovom ekipom i sa ovim trenerom drugo mesto nam je zagarantovano.Ivanovic mora vise da igra ,Nikolic cini mi se nema kvalitet za Partizan.
moma52
Mali Šehović potvrđuje ono što sam već pisao.hrabar,motorički moćan ,tehnički dobro potkovan i najzad da iz Partizanove škole izađe bek koji zna da centrira.
Madjionicar
Nije bila Bog-zna-kakva utakmica, ali kao i u vecini slucajeva sa Djukicem, rezultat je tu. Na 3:0 u prvoj takmicarskoj utakmici u sezoni se tesko zaliti. Znam da ce biti i takvih (koji ce svejedno naci nesto nasta ce da se zale), ali za te znam da im je manje stalo do Partizana, a vise do toga da zadovolje svoju sujetu i opet samo napadnu Djukicev rad. Vidjeli smo to vec cijelu proslu sezonu. Elem, mislim da su startnih 11 opravdali Djukicev izbor. Odbrana nije imala puno posla protiv slabasnog Rudara, ali je izgledala sigurno i opusteno. Sehovic je dokazao da je sa pravom dobio sansu. Sredina sa Sumom, Jevtovicem, Zdjelarom i Panticem je bila solidna, ali je falilo vise probojnosti po krilima. Doduse, mozda je to i do strategije jer su se bekovi zato stalno probijali po krilima? Napad sa Rikardom i Nikolicem je isto odigrao dobro sa tim da je Rikardo ostavio ipak mnogo bolji utisak. Iskreno, radije bih vidio Ivanovica na terenu nego Nikolica. Ali sve u svemu - ja zadovoljan.
Flamingo
Divni golovi Rikarda i Sume. Prosle sezone ne pamtim da smo i kada smo dali golove van kaznenog prostora, a veceras dva komada. Konacno smo dobili desnog beka koji zna da centrira a mozda i levog beka na duze staze, mozda nije bio jak protivnik Rudar ali u takvim utakmicama se radjaju novi vunderkidovi i buduci asovi. Bravo Zlatane.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.