Почетна / Фудбал / Партизан

МАРИБОР ЗАЦЕПИО ЗА МИЛЕЦА: Партизан постигао договор са десним беком, али...

Марибор је зацепио обештећење за провереног дефанзивца, предочивши управи Београђана да црно-бели нису једини заинтересовани клуб за момка рођеног пре скоро 27 година у граду у подножју Похорја. Наиме, Бреша је, наводно, понудила милион!
ФОТО: Инстаграм

Партизанов избор за јачање конкуренције на десном беку је Мартин Милец, али упркос чињеници што је репрезентативац Словеније рад да дође у Хумску - у реализацији трансфера не иде све као по лоју. Због чега?

Марибор је зацепио обештећење за провереног дефанзивца, предочивши управи Београђана да црно-бели нису једини заинтересовани клуб за момка рођеног пре скоро 27 година у граду у подножју Похорја. Наиме, Бреша је, наводно, понудила милион!

Колико може да се „отвори” Партизан?

Знатно мање, с тим да су се у Хумској мудро досетили и понуду подебљали понуђеним процентима од наредне продаје. Опробан рецепт, видећемо – да ли и успешан?

Милец, према аберу из „дежеле”, зарађује годишње 150.000 евра. Парном ваљку бар то не би требало да представља проблем, Рикарду Гомешу је у уговор стављена и већа сума, али...

Шта тренутно ради Мартин Милец?

У суботу је с Марибором играо пријатељску утакмицу с трећелигашем Смартном, чинећи последњу линију као стартер са Шулером, Ускоковићем и Вилером. На терену је провео 45 минута, љубичасти су водили 5:0 (на крају 7:0) и тренер Дарко Миланич осетио је потребу да укаже шансу и осталим играчима.

Дакле, прошлосезонски учесник Лиге шампиона и те како рачуна на Милеца и апострофирајући чињеницу да му важећи уговор истиче тек за две године не планира да га прода по сваку цену. Марибор је, отуд, у позицији да бира и диктира услове.

Партизан у петак, 22. јуна, одлази на припреме у Словенију. Изабраници тренера Мирослава Ђукића, за разлику од претходних година кад им је база била на Похорју или у Моравским Топлицама, биће стационирани у Птују и вежбаће на игралишту Алуминија у Кидричеву.

Знате ли шта је интересантно? Баш на месту где је фудбалски проходао Мартин Милец!

Парни ваљак ће све учинити да Словенца, у његовој отаџбини, приволи црно-белом јату...

МОРАО БИ ДА ПРОМЕНИ БРОЈ

Уколико Мартин Милец дође у Партизан, морао би да промени устаљени број на дресу.

Знате ли зашто?

Омиљен му је 22, у црно-белој гарнитури резервисан за капитена Сашу Илића.

РАСПИТИВАО СЕ КОД КОСОВИЋА

Мартин Милец је све најбоље о Партизану чуо и од – Небојше Косовића!

Недавни пријатељски меч Црне Горе и Словеније у Подгорици десни бек је искористио и да чује импресије везисте Соколова о клубу из Хумске.

Играчки, оставио је добар утисак и на популарног Кићу...

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

руководилац ВАР технологијом
Овај Милец је класична менаџерска превара од играча као и Здјелар пре њега и као онај из босанске распад лиге којег хоће да нам увале. Вазура ради пуном паром.
Ojadjeni zirant
Drzi se ti VAR tehnologije i postedi nas tvojih komentara.
LesaPFC
Ovaj momak je proveren igrac pritom je vec izabrao Partizan. Treba ga dovesti sto pre a sto se tice obestecenja, siguran sam da cemo na njemu zaraditi koliko god da platimo.
jug
MILION? Alo bre on ima 27godina? Miliom bi platio sam b***** !
pa neka ga prodaju za milion nekom
Ma, kakav, bre, milion!? 'Ajde, ne mozete beka da nadjete, sta li tek sa plejom...
Karlo Veliki
Stojkovic iz Spartaka i Boranijasevic iz Napretka su dosta mladji i nesto mladji od Mileca i nista tanji a jeftiniji. Inace clanak mi lici na naruceni propagandni materijal.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.