Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: У проклетој Србији сви су "ушемљени", ја нисам

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је спреман да остане у клубу и наредне сезоне у којој, према његовим речима, екипа не би пролазила кроз упознавање, већ би се надоградила на оно што је урађено у претходних годину дана
ФОТО: Н. Неговановић
- Нисам дошао овде да бих лансирао каријеру и отишао. Дошао сам да радим, не бојим се рада и изазова. Биће тешко у квалификацијама за Лигу Европе. Иако смо повлашћени биће то опет добри, јаки противници, где ће свака утакмица бити изјендачена. Не плашим се тих ствари, верујем у себе, екипу и визију фудбала. Сматрам да у том процесу ови играчи још надолазе и да ће сада надоградити на урађено - изјавио је Ђукић за ТВ Партизан.
 
Како је навео, долазак у Партизан после освојене дупле круне црно-белих у сезони пре тога је лудост и истиче да је у Хумску стигао свестан критика, али са циљем да направи идентитет екипе на дуже стазе.
 
- Доћи у Партизан после дупле круна била је лудост. Знате да ће то бити тешко поновити и остварити. Све мање што узмете после тога биће критиковано, стављано под лупу. Веровао сам у себе и свој рад и дошао сам, јер сматрам да можемо да направимо добре ствари. Партизан који ће на дуге стазе радити добро и оформити игру, стил, начин и то успети да радимо на дуге стазе - рекао је Ђукић.
 
Према његовим речима ако желите да избегнете критику у Србији морате да будете "ушемљени" са неким.
 
- У овој проклетој Србији морате да будете "ушемљени". Ђукић не припада никоме. Две године сам у Партизану и две године сам критикован. У две године нико ме није похвалио кад се играо најлепши фудбал нико није скандирао "Ђукићу мајсторе", нити се то протезало по новинама. Није ни сад - рекао је Ђукић и открио да му је приликом доделе трофеја у Сурдулици, како каже, 10 будала скандирао "Ђукићу, одлази" што је назвао ненормалним.
 
Ђукић је у првој сезони по повратку у Партизан освојио Куп Србије, што му је први трофеј у каријери, и о његовом статусу ће се још разговарати јер има уговор до лета 2019.
Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ђак 946
Да је Ђукић стварно господин већ би спаковао кофере,као рецимо гроф Божовић.Он има добар уговор који га резултатски не обавезује,такође има и подебљи образ и устаљене флоскуле које сви знамо напамет.Ови што га хвале то су звездаши који хоће да он остане.Није ми јасно ко је сачинио такав уговор са њим.Одлази бре поготово што смо ми јадна Србија и због те изјаве требало би да те је срамота.Ти си овде залутао.Са истим играчима ћелави је преслишао Звезду четири пута у сезони,а Ти '?
Boki
Rekao je istinu otvoreno i bez uvijanja takvi se traze,podrska za Djukica
Bauuuu
Ma kakav Djuka Tarabica je za Paca,onaj sto lomi lezaljke i sav inventar...hahaha
Zoran
Ako ovaj nesretnik ostane, dodje mi da skocim sa terase od besa, bez sale. A taj osmeh i osecaj srece ukoliko procitam naslov "Djukic smenjen", ce biti neprocenjiv. Samo idi nesreco sto dalje od Partizana, da te moje oci vise ne vide ni na TV
gropn II
a uigrrali ste se samo tako ...mani te fore GO WEST !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.