Почетна / Фудбал / Партизан

ЦРНО-БЕЛИ ПОЈАЧАЛИ НАПАД: Николић три године у Партизану, Спартаку 350.000 евра! (ВИДЕО)

Сага је завршена – Немања Николић је нови члан Партизана
ФОТО: В. Марковић

Јутрос су утаначени сви детаљи, уз сагласност три стране. Николић ће у наредним данима потписати трогодишњи уговор са црно-белима, Спартаку ће на име обештећења припасти 350.000 евра!

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

saga je nesto drugo
A sto saga? Pregovarali, dogovorili se...Nije bilo hocu-necu, te ovo te ono...ZAISTA...
Madjionicar
On i Ivanovic su bili dobar tandem u Spartaku. Moze ovo biti pun pogodak. A moze biti i totalni promasaj. Vidjecemo, da ne lupamo sad napamet.
Micura
Dovesti Nigerijca Ezea iz Vojvodine,covek leti po terenu
SEFket RAMADANI
Taki je najbolji igrač u nasoj ligi, vec njegovo dolazi zovi bili pa videli. PS U Rusiji je igrao fantastično i kup Rusije je osvojio. POZ
Пиши ћирилицом
Има јако солидну технику, зна да гурне задњи пас и види простор. Е сад, са својих 26 година, што се тиче технике, он је достигао максимум,боље тешко да може. Да ли је то довољно за Партизан и Европу? Мали клуб је нешто друго, нема страха од грешке, имаш слободу у игри, па може често петом, без гледања и сл. Мислим да је доведен да попуни ту огромну празнину у реализацији наших шпицева од одласка Ђурђевића, како купљених тзв. звезда (ко је рекао ОО), тако и ових набеђених из наше школе (ниједан крштен у последњих икс година). Његова мера је 10-ак голова и 7-8 асистенција у првој години и брза продаја, јер после, са 28-9 година може ићи само на исток и централну Азију. Цена мало већа, али ће га баш зато одмах форсирати за продају. А питање за тренере наших млађих категорија: када ћете почети да зарађујете своје астрономске плате и направите играче за 1. тим? Јер 1 по генерацији је ништа за онакве услове.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.