Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН МЕЊА ТРЕНЕРА: Ђукић одлази после финала, долази Столица!

Мирослав Ђукић је у позицији да се победом против Младости у финалу Купа Србије од Партизана опрости с трофејом!
ФОТО: В. Марковић

Како ствари стоје, једном од најбољих дефанзиваца које је ова земља икад имала утакмица против Лучанаца, без обзира на исход, биће последња у Хумској.

Разлог: управа црно-белих је одлучила да тренер Парног ваљка у наредној сезони буде Илија Столица и, како се могло чути, већ је постигла договор с младим стручњаком, у прошлом првенству на клупи Вождовца и Војводине.

Ђукић с Партизаном има уговор још годину и српски вицепрвак у случају разлаза мораће да му исплати једногодишњу плату.

Столица је, иначе, у сезони 2000/01. играо за црно-беле, да би 2015. као асистент у стручном штабу Зорана Милинковића учествовао и у освајању титуле.

После одбијања Владимира Ивића у озбиљној конкуренцији за тренера био је и Марко Николић, али податак да се у Мађарској два кола пре краја шампионата налази надомак круне и да се првенство у комшилуку завршава тек почетком јуна убрзао је договор Партизана са Илијом Столицом.

Коментари50
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Podrzacu Stolicu kad i ako dodje isto kao sto bih podrzao i bilo kog drugog trenera Partizana, ali moram reci i ovo – kome Djukic nije bio dobar, tek ima, prijatelji, onda da se razocarate sa Stolicom. Covjek bez imalo trenerskog iskustva, a ocigledno sa kratkim fitiljom. To je jedna od losijih kombinacija inace, a pogotovo za trenere koji moraju da rade sa milion razlicitih temperamenata i milion razlicitih cudi. Ali dobro – trenutno je najvaznije da se osvoji Kup. O svemu ostalom kad za to dodje vrijeme.
Rašo
Stolica je barem partizanovac.Za boljeg nemamo para....Koliki su dometi.Pitanje..? Ja bih radije tu vidio Zvonka Živkovića.
kondor
Ne znam gospodo komentatori , ko vama daje pravo da ocenjujete necje kvalitete i strucni rad kada nemate te strucnosti . To je vase lupetanje po tastaturi , ili kada bi ja ocenjivao rad nekog visokog strucnjaka a nemam pojma sto on radi , tako ispadaju i vase ocene o strucnosti nekoga u fudbalu . Vi ne dolazite na utakmice da pratite igre FKP vec da bi napravili velike incidente , sto cesto radite , a sada ste sa komentarima neki strucnjaci za fudbal . Sramite se svi svojih komentara i pustite upravu i struku u FKP da odradi posao onako kako najbolje zna , tesko je danas naci velikog strucnjaka da dodje u FKP ko god dodje vi ce te opet lupetati sa komentarima i pljuvati ga , vi ste najbezobrazniji navijaci u Srbiji kada je u pitanju fudbal . Cast izuzecima ali njih je malo da usutkaju vase gluposti i ispede , sve znate a ustvari niste ne znate kada je u pitanju struka u fudbalu . Bez takovih FKP mora i morace a vi izaberite nekog drugog pa pljujte . Velika ste sramota za FKP .
Zole
Stolica je za Djukica doktor fudbala, uostalom to je i dokazao kad ga je razbio 1:3 na nasem stadionu, a mucio je i Marka Nikolica i nas sampionski tim kao niko, jedva smo ih dobili. Stolica je isao 2 nedelje u Mancester da posmatra treninge Pepa Gvardiole, ne znam koliko vam je poznata ta informacija. Svidja mi se sto je studiozan i detaljan bas kao i Marko Nikolic koji ga je inace i predlozio za trenera letos. Hoce da uci i da napreduje, ambiciozan je i mislim da mu treba pruziti sansu da napravi nesto. Za razliku od Djukica koji je izgubljen u vremenu i prostoru, Stolica je inteligentan i britkog jezika, mislim da bi mogli dobiti trenera na duze staze. Titula ne treba da bude prioritet, nego pre svega stvaranje moderne i leprsave igre, da ispravi prvo sve brljotine ovog nesretnika iz Stitara, i da odradi kvalitetnu selekciju tima.
Zole
To ste samo vi zvezdasi videli, kao i navodni gol Djurdjevica rukom, iako se ni na snimku iz 10-og pokusaja ne vidi jasno. Ocigledno gledamo fudbal drugacijim ocima
алекса
Је ли, јел то "мучење" било оно када су играчи Вождовца ширили ноге стојећи у живом зиду не би ли лопта и на такав начин дошла до гола?
Grobar Nis
Moje je misljenje da je Stolica najbolji trener u JSL ubedljivo! A nadam se da ce i klub da mu dovede dobre igrace da radi sa njima. Napokon cemo, verujem, gledati ofanzivan i agresivan Partizan. Srecno majstore!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.