Почетна / Фудбал / Партизан

Вакулко: У Партизану су сви као један, одушевљен сам!

У Партизан је дошао у зимском прелазном року као играч средине терена и капитен младе репрезентације Украјне до 21 године. Прошао је пролећни део припрема на Кипру са Партизаном, стекао нове пријатеље и у марту 2018. године дебитовао у дресу црно-белих у 28. колу СЛС. Овако је на сајту Партизана представљен Јури Вакулко
ФОТО: ФК Партизан

− То је за мене био важан тренутак у животу на који сам дуго чекао и због којег сам заиста веома срећан – казао је за сајт клуба Вакулко. – Желим да се захвалим шефу Ђукићу, стручном штабу и читавом тиму, јер без њих, њихове подршке и игре ни ја не бих био успешан. Одушевљен сам свим момцима из екипе  који су ме од првог момента фантастично прихватили и учинили да се осећам као један од њих. Невероватно је колико се сви слажемо као један и колико смо били међусобна подршка када је било и тешких момената код пада игре. Ми смо у Партизану велика породица.

Већ неколико месеци сте у Београду, како Бам се допада живот у њему?

− Веома ми се допада. Доста тога сам обишао од Калемегдана, Трга републике  и чувеног састајалишта Код коња, односно споменика кнезу  Михаилу  Обреновићу. Доста времена проводим са Луком Цуцином, Ђорђем Ивановићем, младим голманом Поповићем. Сви су према мени пријатни и изузетно срдачни где год да одем.

Пратили сте скоро сваку утакмицу Партизана, какво је сада Ваше мишљење о тиму?

− Да, гледао сам доста утакмицу и сматрам да имамо јак тим. Ипак у фудбалу је некад потребна срећа, а нас је знали да напусти некад. Али сада смо се вратили поново у игру, пуни смо елана, дајемо голове и уз подршку навијача идемо даље!

Да ли је Ваша породица посетили Београд?

− Јесте, пре две недеље, али нажалост нису били ту за мој деби. Помогло ми је што су били овде и видели да ми је заиста лепо у Партизану!

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ercov
I dalje sam ubedjen da je Vakulko vec mnogo ranije trebao biti u prvom timu a ne ovoliko cekati na njegov debi, ista situacija je bila i sa maloletnim Markovicem i Djerlekom sto samo dokazuje koliko je Djukic bezidejan, neracionalan i tipican pacer - trener.
ljubo
nie decko igrao u dnjepru niti trenirao zato nemoze odmah da igra u partizanu.
Zoran
Tim Partizana za leto i sledecu sezonu: Stojkovic,Gajic,Markovic,Mitrovic,Obradovic,Zdjelar,Jojic,Tosic,Sulejmani, Suma, spic juznoamerikanac. Ivice Ilievu zadatak za tebe, napravi jednom krstenu ekipu koja ima glavu i rep, ili odlazi da te vise ne gledamo, dosta je bilo tvog amaterizma! Partizan skoro nije imao ovako nakaradan tim, pa moraju deca od 18 godina da igraju, jer su se tvoja "pojacanja" pokazala kao promasaji!!
paljuka
I ja mislim da imamo dobar tim steta sto smo ispali u evropi
Sima
Od ovog momka ja ocekujem da bude bas ekstra pojacanje. Verujem da ce od sledece sezone biti standardan u prvom timu. Mlad je i buducnost je pred njim. Nisam ga puno gledao, ali sam se naslusao pozitivnih prica o njemu. Ako smo sa Sumom omasili, valjda smo uboli sa Vakulkom. Dobra je stvar sto je Djukic poceo da daje sansu mladim igracima, koji su pokazali da mogu da igraju i bolje nego stariji. To je jako vazno za klub.
Zole
Dajte vise minuta ovom momku, Jankovic na klupu!
Pavle
Slažem se ,ovaj dečko zna da da dobru loptu, i on i Suma su doveeni da igraju. Janković je ispucao svok kredit.Može biti samo rezervna varijanta, posle 60 minuta.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.