Почетна / Фудбал / Партизан

Стојковић: Бог је рекао да не може даље

Владимир Стојковић истиче понос постигнутим и тврди да би жалио и да је Парни ваљак елиминисан од Барселоне
ФОТО: partizan.rs

Владимир Стојковић се први од Партизанових фудбалера појавио пред представницима медија у згради прашког аеродрома и непосредно пре полетања у Београд отворио душу после пораза од Викторије и елиминације из Лиге Европе у шеснаестини финала, проширивши причу на целокупни поход црно-белих кроз престижно такмичење.

- Од Видеотона смо били избачени пре почетка плеј-офа. Хендикепирани, без 70 голова из претходне сезоне! Још тад смо направили велики успех, у том тренутку ником није падало на памет да ћемо презимити поред екипа какве су Јанг бојс и Динамо из Кијева. Подигли смо лествицу, као да је требало да славимо у таквом такмичењу?! Морамо да будемо свесни да овде 80 одсто момака зарађује неколико хиљада евра, мизерно у поређењу с клубовима са којима смо се суочили. Такав смо народ, очекујемо да мора да се освоји Лига Европе.

Врсни чувар мреже пребацио је причу на последњу, непрескочену препреку:

- Да се не лажемо, што се јавности тиче већ је било 0:2 у Београду пре почетка сусрета. Игром и борбом све смо окренули, створила се слика као да ћемо лагано да их избацимо. А они, играју заједно седам, осам година. Наместило се да је Бог рекао: „не може даље”, да се пет играча збуни, судија пусти офсајд, дође се до зида. Из ког разлога - не знам. Можда бисмо примили пет од неког Атлетика да смо прошли Чехе. Или седам.

(Цео текст можете прочитати у данашњем штампаном или ПДФ издању нашег листа)

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vitas
Svako ko nema vere u sebe, nema svoje zelje, nema sebe u fokusu poziva bogove,...nazalost, bog se uglavnom vezuje za plitkost i nesigurnost. Nisam protiv boga, nasuprot, bog je u nama, ne u travi, stativama, lancicima, carapama, raznoraznim sujeverjima, glupim izjavama iza kojih se krijes....vera je licna stvar i prestani da se busas i udaras u zvona licne gluposti....da si verovao u boga verovatno bi razmislio i o postupcima karaktera....ti si nekako za mene presao iz pravoslavlja u katolike ili obrnuto, sve jedno....prelaskom iz zvezde u partizan....pa eto, bog te pogledo....
Dragan Bgd
Pazi al svaki put kad ga kamera prikaže,on se krsti,ljubi loptiću,rukavice...Pa nije tu bog samo za tebe panju,to tako ružno izgleda al nema tebi tu ko da ukaže na te neukuse.Igraš,razunem,prekrstiš se kad počne i kad se završi,pogledaj kad se krstio Piksi 1990 god na SP U ITALIJI,kad je slao u gol onu kiflu Zubizareti i kad je slao amigose po burek i jogurt,to su fudbalska remek dela,krstio se Piksi,dok su komunjare još prijavljivale drugove kad su išli na slavu.Ostavi boga na miru i ne banalizuj veru.rekoh,nije on tu samo za tebe,najprostije rečeno na ove tvoje prostakluke.
Bik Koji Sedi @ Dragan Bgd
Dragane,potpuno si u pravu za sve sto si napisao i meni je neukusno "sve ovo sa Bogom". Nego,sta cemo sa Pesicem,Boakyeom...po tom pitanju?
Atlija Milorad(58)
Ma daj ......
Drinkwater
Stojke, nemoj da mešamo boga u ljudske poslove! Bog se ne meša u takve prizemne stvari. Bog nije ništa odlučio, on je svima dao slobodu da rade po svojoj savesti, a odlučili su Vučelič, Vazura i Ilijev. Bog nije odlučio da se šutne Leonardo i dovede Suma! Bog nije odlučio da se proda Bleki Milenković! Bog nije prodao Evertona pre kraja ugovora za bednu siću! Bog nije odlučio da se ne dovede Gohua! Najlakše je svoju odgovornost natovariti "bogu". 
Rašo
Ako nemaš srca i ne boriš se...tu ni bog ne pomaže !?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.