Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Нема ту никаквог плакања и јадиковања, нисмо успели, али идемо кући дигнуте главе

Партизан је у четвртак елиминисан у шеснаестини финала Лиге Европe, поразом укупним резултатом 3:1 од Викторије Плзењ
ФОТО: partizan.rs

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да нема шта да замери својим фудбалерима после вечерашње елиминације од Викторије Плзењ из Лиге Европe и навео је да жали због примљеног гола у првој утакмици.

- Играчима могу да честитам на залагању и борбености. Дошли смо овде да дамо тај гол који би нас одвео у даље такмичење, нисмо успели, али немам шта да замерим екипи јер је дала све од себе у једној тврдој, тешкој утакмици. Борили су се 90 минута. Нисмо успели да дамо гол и то је основно због чега Викторија иде даље - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре после утакмице у Плзењу.

Партизан је у четвртак елиминисан у шеснаестини финала Лиге Европe, поразом укупним резултатом 3:1 од Викторије Плзењ.

Прва утакмица у Београду завршена је 1:1, а Викторија је у Плзењу победила са 2:0.

- Има момената када не успете да створите шансе, као што је данас јер противник је заиста добра екипа. Сад остаје жал за тим примљеним голом у Београду. Нема ту никаквог плакања и јадиковања, момцима немам шта да замерим. Недостајао нам је гол, течни пас у завршници, нека луцидност. Нисмо успели, али идемо кући дигнуте главе - рекао је тренер црно-белих.

Ђукић је навео да је задовољан урађеним у Европи ове сезоне.

- Поносан сам на своју екипу, на оно што су урадили у Европи ове године. Играли смо против добрих противника и увек смо се одлично такмичили. Ово је за нас одлично искуство и учиниће нас још бољом екипом, још бољим такмичарима - казао је Ђукић.

Коментари59
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Drinkwater
Đukić nije najveći problem Partizana a nije ni jedini problem. Partizan je već odavno prestao da bude sportski (fudbalski) klub jer su ga hulje i hohtapleri pretvorili u Export-Import trade Co., spoljnotrgovinsko preduzeće gde su osnovne delatnosti uvoz-izvoz, dakle TRGOVINA igračima, dok je fudbal samo sporedna delatnost, šminka, tek da se Vlasi ne dosete. U klubu se svi igrači zadržavaju vrlo kratko, po principu uđeš-izađeš, tako da klub funkcioniše po principu protočnog bojlera! Tu nema nikakve dugoročne strategije, plana, ni sistema! Da ima sistema klub bi u svojoj školi među svojim trenerima mlađih kategorija izabrao i izdvojio najboljeg da bude trener prvog tima za narednih 10 godina! Sve mlađe selekcije morale bi da igraju isti ultraofanzivni sistem npr.4-3-3 kao i prvi tim i za potrebe takvog sistema vršila bi se odgovarajuća SELEKCIJA igrača! Osnovna filozofija svih selekcija bazirala bi se na brzim igračima i pas-igri u PROSTOR (ne u noge)! Tako ja zamišljam SISTEM!
Пиши ћирилицом
Одличан коментар. Фудбалски клубови су још једини рецидиви самоуправног социјализма где су у оптицају велике паре. Зато је и велики грабеж за фотеље. Фудбалери су најобичнија вода у бојлеру. Подгрејеш и пустиш...
sasa
od kako postoji partizan , nikad losije nije igrao , idi djukicu ,bilo koji trener da dodje imace bolju igru i borbbeniji partizan ,nikolic je trenercina za tebe..., ti nista neznas da kazes sem nemam nista da zamerim igracima...
Rašo
Odlazi već jednom.Nismo odigrali ama baš ni jednu utakmicu da to liči na nešto.Ne da nećemo biti prvaci,nego ni drugi.Ovo je bruka i sramota.Ovo nije Partizan koji mi priželjkujemo.
bata
Šta bre lupaš čoveče ko maksim po diviziji?Tebi je uvek sve lepo,ti si nasmejan,zadovoljan.Pa naravno,imaš lep ugovor i nemaš obraza da odeš.Da si dobar trener ne bi ti došao u srbiju.Niko te više neće.U životu gluplji fudbal nismo igrali.ODLAZI BRE ZAJEDNO SA UPRAVOM:
neznalice
Mrs iz Partizana!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.