Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан се прикључио акцији помоћи за Исаију

Исаија Пантић има 13 година и у јуну прошле године на рутинском очном прегледу констатован му је огроман малигни тумор мозга
ФОТО: partizan.rs

Партизан се прикључио акцији прикупљања помоћи за малог Исаију. Црно-бели су позвали све који могу да помогну:

"Исаија Пантић има 13 година и у јуну прошле године на рутинском очном прегледу констатован му је огроман малигни тумор мозга који је хитно и успешно оперисан 9. јуна 2017. године на Неурохируршкој клиници у Београду.

Након тестова узорка тумора у државној лабораторији у Београду, узорак тумора је погрешно дијагностикован као тумор Анапластични олигодендроглиом, и на основу те погрешне дијагнозе је урађено агресивно боост зрачење главе у 11 термина на Институту за онкологију у Београду.

Накнадна анализа у Београду променила је дијагнозу у Ембрионални тумор НОС, уз напомену да је тумор екстремно редак и да се чека налаз међународне референтне лабораторије, а у међувремену је по тој привременој дијагнози Ембрионалног тумора у Београду урађено још 20 термина тешког краниоспиналног зрачења главе и кичме.

Након пуна два и по месеца тестирања узорка тумора у лабораторији Греат Ормонд Стреет болнице у Лондону, светски признати патолог Др. Жак Томас дао је налаз у коме Исаијин тумор није могуће класификовати, да је тумор злоћудан и екстремно редак, и да га нема у постојећој класификацији тумора Светске здравствене организације.

Већ 1. децембра 2017.године на МРИ снимку код Исаије је поново констатован мали рецидив тумора на истом месту у величини 1 цм, који је на следећем МРИ снимку 17.јануара порастао на 2,5 цм.

Неопходна је хитна операција у једној од најнапреднијих болница за третман дечјих тумора мозга на свету, Цхилдрен’с Натионал болници у Вашингтону, где би уместо два и по месеца тестирања у Лондону, у року од две недеље након операције, били урађени сви могући тестови узорка новог тумора и направљен даљи план лечења, који у случају да тумор и даље остане недефинисан, укључује и имунотерапију, а болница Цхилдрен’с Натионал је у новембру 2017. године постала прва болница у САД са ФАЦТ акредитацијом за примену целуларне имунотерапије.

Породица је обезбедила трошкове авио превоза и једномесечног боравка у САД пре и после операције и током контрола, проблем су ужасно кратки рокови и чињеница да до понедељка 19. фебруара мора да се авансно уплати 126.713 долара, да би операција у САД могла да се уради 26. фебруара и након тога крене са хитним двонедељним тестирањем узорка тумора и прављење плана даљег лечења Исаије Пантића.

Упутство за уплате у доларима: SWIFT code:CITIUS33 ABA routing code: 021000089 CITIBANK n.a. New York, NY United States Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Упутство за уплате у еурима: Интермедиарy: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Упутство за упдате у динарима: Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Пантић Исаија, Београд, Србија"

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bik Koji Sedi
Bravo za Sportski Zurnal,portal "Red Star Belgrade" i sve ostale medije koji su se ujedinili u pozivu da se pomogne ovom decaku. Uz ljude dobre volje,pobeda je na vidiku! Isaija,izdrzi i pobedi!
Zuk
Ajmo grobari svim po jednu ulaznicu od 500 dinara da uplatimo za zivot malog Isaije sina naseg Zeljka.
srele
Dečkić, želim ti svu sreću i snagu da pobijediš i pobijedićeš!
bebic04
Svaki igrac,clan strucnog staba i clanovi uorave da uplate na ISAJIN racun moze da se sakupi 150 hiljada eura.Neka se pokazu da su pre svega ljudi a posle i sportisti i sportski radnici u sta ja izkreno NEMAM NIKAKVU SUMNJU.Pozdrav od starog PARTIZANOVCA.
iskreni delija
momce, zelim ti svu srecu ovog svijeta i da nam ozdravis, da ovi tvoi zdravstveni problemi nestanu zauvijek!
Idi begaj
Svaka ti čast,m djeca su svetinja i treba učiniti sve za njihovu sreću!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.