Почетна / Фудбал / Партизан

ЕВЕРТОН НА ЧИЗМИ: Љубимац Гробара рекао „ЋАО“

Трансфер вредан 600.000 евра, црно-белима две трећине одмах, остало до марта
ФОТО: М. Рашић

Евертон Луиз се поподне поздравио са саиграчима у „Земунелу” и са осмехом на лицу, спакованих кофера, после две године у Партизану рекао: „Ћао”. Бразилац каријеру наставља у СПАЛ-у, члану италијанске Серије А!

Руководство српског првака није имало избора: Парни ваљак је ухватио последњи воз да прода Евертона и нешто заради. Љубимцу навијача уговор је истицао на лето и нови, упркос понуђеној годишњој плати од пола милиона евра, није желео да потпише. Отуд...

СПАЛ се обавезао да Партизану исплати 600.000 евра на име обештећења, иако су повише Аутокоманде, у први мах, одбили понуду идентичне висине. Пресудила је жеља фудбалера да се на прагу четврте деценије (24. маја пуни 30 година) окуша на Чизми.

Позната је и финансијска динамика на релацији Ферара – Београд: 400.000 евра одмах, преостале кроз рате, до марта!

Општи суд овдашње фудбалске јавности: Евертон Луиз се у потпуности исплатио Партизану. Сваки цент!

У Хумску је дошао из Сент Галена почетком јануара 2016. за 350.000 евра (у две рате), као огромна жеља спортског директора Ивице Илиева.

СЕНТ ГАЛЕНУ 90.000 ЕВРА

Од преласка Евертона Луиза из Партизана у СПАЛ профитирао је и клуб из којег је Бразилац дошао у Партизан – Сент Гален.

Швајцарцима, словом договора с црно-белима од зиме 2016, припада 15 процената од трансфера, дакле – 90 хиљада евра.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

čoki
Svi se pojačavaju a vi? Dali to znači ČAO EVROPO?
cao, nego sta!
Pa, naravno! Posto ce ovi is ruoe da ispadnu, onda ni Partizan ne sme da strci...Sve po notama. Disciplinovanje. Dovesce nekog polovnjaka pod pritiskom partizanove javnosti, tamo na kraj prelaznog roka, pa ce biti ono, nije prosao pripreme, pa kasno je dosao (!?), nije spreman...znamo vec svi tu pesmicu napamet...
Madjionicar
I to je, znaci, to sto se tice ove sezone. E, stvarno svaka vam cast. I sad tu Djukic treba da sta? U Evropi prodje Cehe, a u nasem prvenstvu stigne Zvezdu? Ma, dajjj... vjerovatno cu se iskljuciti sa Zurnala u narednih par mjeseci jer vec sad mogu da vidim kakvi ce se komentari ovde pisati za samo par sedmica. Kritikovali su covjeka kad je sa okrnjenim timom prosao grupu u Ligi Evrope, a sta ce tek da pricaju sad kad covjek neumitno pocne da gubi jer ko to moze sa ovakvik timom i ovakvom klubskom politikom da pobjedi ikoga?
Toni
Ode covo a Ilijev ceka sta ce biti sa Racom i Zdjelarom.Sta ce mu pojacanja .Ima on "super" zadnje vezne.Super kreativnog Radina i lucidnog Jevtovica.Mnogo smo na.ebali od ceha.
Pigeon
Pa, obecali su jaci Partizan...a, evo u ovom trenutku mi smo slabiji za jedno 5 igraca...Everton ne bi mogao da pomogne u Evropi zbog kartona, 30 god. istice ugovor, ovo je sasvim dobro, ali nije dobro sto oni vec nemaju projekciju za zamenu, jer Petrovic ne moze u Evropi, Zdjelar nije igrao ozbiljan fudbal nikada, treba nam slicno resenje kao sto je Everton. Obecanje je i da cemo imati tim pre polaska na Kipar. Evo, jos nedelju dana. Obecanje je i da se pravi tim za Evropu. 'El, su to ova deca?! Djukic je napravio cistku (da li ga je iko ista pitao!?), ali koga taj jadnik zeli? Ja tvrdim da on nema pojma koji mu igraci trebaju, jer da bi to znao morao bi da ima u glavi nekakav koncept, sta i kako cemo da igramo na prolece, a on sa tim veze nema...Kao kod snajdera...Taman treba da se napravi iskorak, a uprava povuce rucnu...Umesto da se dovedu 2-3 dobra igraca (pricaju da novac imaju), koji bi bas mogli da naprave prevagu (trebaju nam zadnji vezni, brzi bocni itd.), oni se cigance..
Mile
Dovedite Raću Petrovića umesto Evertona i vratite Solomona i osvajate drugo mesto.
Realno
SpaLi ste sa konja na magarca hehehe

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.