Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Уштедели 300.000 евра раскидом уговора са петорицом играча

Генерални директор партизана Милош Вазура говорио о прелазном року
ФОТО: В. Марковић

Раскидом уговора са Ел Мониром, Аленом Стевановићем, Ђуричковићем, Ћирковићем и Марјановићем растеретили сте клупски буџет?

- Деци из школе ослободили смо простор одласцима играча који нису имали минутажу. Уштедели смо на месечном нивоу, само на платама, 90 хиљада евра бруто. Ако имамо у виду да су се неки одрекли дела или целог дуга – то је 300 хиљада евра. Ни за једног од њих нисмо имали понуде... Ако неко наше дете одигра само 15 минута или пола сата за први тим цена ће му бити милион евра у старту! Јасно је што хоћемо да их форсирамо – поентирао је генерални директор српског првака Милош Вазура.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Nikad vise para za godinu dana a nikad slabiji prelazni rok.Kazu da ce cekati neke igrace do kraja prelaznog roka.A STA AKO SE POJAVI NEKA ,,LEGIJA" SA BOLJOM PONUDOM.Sta onda,nece biti vremena za zamene.
Mosquito
Pa ako ste ustedeli dajte mi 3 000 evra.
Madjionicar
Koje dugove, "gospodo"? Zar se plate ne isplacuju svima na vrijeme? Zar to nije zvanicna prica? Kako je klub i dalje u minusu zato sto kao, jel', kad se sve zivo isplaca, na kraju vam u kasici prasici ne ostane vise nista? Medjutim, mi kao priprost narod, mi kao ne razumijemo kako ekonomija funkcionise, pa kao od tud, a ne zato sto nismo ludi da ne vidimo sta se zapravo radi, mislimo kako vam je prica suplja i kao zalimo se bez razloga? "Gospodo", ako se plate ne isplacuju – a iz ovog se jasno vidi da ih ne isplacujete, bar ne redovno – onda gdje zavrsava novac namjenjen za plate? Ne mozete, "gospodo", jedan dan pricati kako je klub u dugu zato sto sav novac koji udje u klub momentalno ide na placanje klubskih obaveza, a onda drugi dan da javno priznate – iako vam to nije bio plan, ocigledno, nego jednostavno intelektualno niste u stanju da vidite sta radite i sta pricate – da taj novac zapravo uopste ne ide tamo gdje tvrdite da ide. U lazi su kratke noge, a vama su bas kratke.
Sofronije
Ajde Vazuro raskini ugovore sa jos 10 igraca da ustedimo ceo miliona. Sramota sta rade, uprava napolje!!
kondor
Koji ste vi grobari , ustvari vi niste grobari vec neka lupetala koji stalno izmisljaju nesto , a u stvari nemate pojma kako treba jedan klub da funkcionise da bi ostao stabilan . Verovatno vas ni jedan nema clansku kartu FKP bar da platite clanarinu u godini dana , a da idete redovno na utakmice FKP to nikako , samo znate lupetati i cesati se tamo gdje vas ne svrbi - Sramota !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.