Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: У преговорима смо с тројицом играча

Генерални диркетор Партизана Милош Вазура рекао је да су црно-бели у преговорима с тројицом фудбалера, као и да ће клуб у наредних 20 дана сигурно напустити неколико играча
ФОТО: ФК Партизан

- У преговорима смо за три играча, од чега ћемо за двојицу чекати два до краја прелазног рока, јер они долазе из озбљних европских клубова и једноставно неће ићи лако. Тражи се више пара у овим тренуцима, али ће се то до краја мењати и биће приступачније Партизану, јер им сигурно није исплативо да плаћају плате, а да не играју - рекао је Вазура новинарима.

Он није желео да конкретно говори о именима, али је на питање да ли је реч о офанзивним играчима одговорио потврдно, као и да је потенцијално појачање задњи везни, односно Радосав Петровић.

- Јесте, желимо Раћу. Пошто не можемо да га региструјемо за Лигу Европа, не бисмо га онда довели на пола године, већ на годину дана како би играо квалификације наредне сезоне. Видео сам да је Спортинг ангажовао једног играча, тако да ће бити простора да се преговара за Раћу - рекао је Вазура.

На питање да ли је у оптицају Саша Здјелар, он није желео да коментарише, али је рекао да је Партизан послао понуду за Ђорђа Ивановића.

- Послали смо понуду, Ивановић је заинтересован, али је сада све на Спартаку. У контакту смо с клубом већ 20 дана. Ми даље од ове понуде не можемо да идемо, а уколико они добију бољу понуду од некога, наравно да ће да прихвате. Драго ми је што је он рекао да је заинтересован у Србији само за Партизан, што је показао да је Партизановац и да воли овај клуб.

Вазура је рекао да се преговара и с Челзијем о откупу уговора Данила Пантића и да верује да ће имати позитиван исход по црно-беле.

Директор Партизана се потом осврнуо и на одласке.

- Што се тиче одлазака преговарамо с пар клубовама везано за неке играче. Трансвер листа стручног штаба и спортског сектор је чврста у смислу да нема одступања. Имамо понуде за играче које смо хтели да продамо. У наредних 20 дана ће сигурно бити пар добрих продаја.

Вазура је рекао да је било и понуда за одређене штопере, које су одбијене.

- Добили смо понуде веће од очекиваних, али смо их одбили. Што се тиче Евертона, чекамо га да додје у Београд и да видимо његове жеље. Он је добио понуде из Италије и Белгије. Он ће остати само уколико буде имао жељу. Немамо шта да му замеримо, јер је дао 300 одсто у дресу Партизана и 'гинуо' је на терену. Та прича ће бити готова кад потпишемо уговор... Уколико он буде желео да остане, понудићемо му нови уговор - рекао је Вазура

Он је додао да неће бити доводјења више од једног играча из Србије, као и да се црно-бели окрећу свом подмлатку.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
dok je drzavnog bankomata i uzimanja para od plata i penzija gradjana za vasa pojacanja tipa "suma-guma" od 300mil. nema zime... bankomat je uvek tu za rezimski klub!
Brazilac 11
Sve crveno-belo je groblje.
pa nemas pojma
ali si u pravu! vucic je grobar.kokeza je grobar! ti si grobar! grobari su sekli tortu u izbornoj kampanji. bajko je grobar! aca lukas je grobar! grobari su posle 5og oktobra slali cigane u kinu! cigani su grobari! penzioneeri su grobari!
Karlo Veliki
Stice se utisak da su Vazura i Iliev umesto efikasnog prelaznog roka licnom kombinatorikom usli u sopstvene kucine iz kojih mogu izaci samo kratkih rukava. U secanju su mi fascinacije Ilieva o Sumi pa mi sada sve to isto lici kada je Raca u pitanju. Bez losih namera, on nije vise za neki buduci FKP. Sporost i dugo neigranje uzeli su danak pa mislim da od njega treba odustati a Sumi dati sansu naredna 3 meseca a ako ne ide onda aut. Do Plzenja je ostalo 4 nedelje a jos se ne nazire ko ce doci, a o uigravanju i da ne govorim. Bilo bi lepo da gresim.
Луциано
Смо треба пратити изјаве и извести закључак. Кажу из клуба са тројицом се преговара .даље се поклапа само тројицу клумб може пријавити за утакмицу са Чесима . Даље два су офанзиви а један је з.везни .двојицу ће чекати ако је потребно до задњег дана прелазног рока .долазак те тројице зависи од продаје тројице .на продају су Евертон з.везни и два офанзива Јанковић и тавамба .ето све се поклапа .за Евертона замена је здјелар и он је под уговором зато се чека з.дан јер Грцима се не исплати да га плаћају а да не игра .за тавамбу замена је гохуа али тавамбу треба прво продати .и за Јанковића кога сигурно продају незнан ко би могао бити замена али бих волео да је то Дражић. Ето три за три мислим да сам веома близу решења .наравно Петровић у тој причи није и Бановић .
Grobar54
Uha,pa bas ste se pretrgli!Vas svaki prelazni rok je kao zidanje Skadra na Bojani! To je do bola sporo i neefikasno!Smucili ste se svakom pravo navijacu Partizana!
Mix
Partizane, otvori se vise jednom i brzo zavrsi taj prelazni! Sta ce nam nespremni igraci posle!? Ne smete upustiti tog decka, Djordja Ivanovica! On vredi sigurno i na njemu se ne moze izgubiti. RAzumem da ganstura Simovic pravi opstrukciju,ali mali je dobar igrac i jos bitnije-voli Partizan! Treba ga ispostovati a ne to koristiti kao alibi za preganjanje sa njegovim klubom. Bio bi sigurno bolji kao 10tka od Tawambe za kojeg se ne zna ni sta igra! Ovim ne kazem da je Tawy los igrac, naprotiv! Njega treba prodati i ne uvezujte to sa Zdjelarom, sto ocigledno Oli hoce. Time bi sigurno mi losije prosli od njih. TAvamba je dobar momak i sa njim se moze postici dobar dill obostrano.Pa i daostane jos pola godine, zasto da ne!? Sad je prioritet dovodjenje Ivanovica. Shvatite, Grobari zele tog momka!
Bik Koji Sedi @ Mix
Ne slazem se sa tobom. Ovaj sto se potpisuje sa "Luciano" je,barem po meni rekao pravu stvar. Treba dovesti tu trojicu ozbiljnih igraca,koje imamo pravo da prijavimo za nokaut-fazu LE. Ivanovic,ako se realizuju ta tri transfera nece biti prijavljen za Evropu,a za stvaranje tima buducnosti Partizana treba koristiti nase mladice,zajedno sa ovima sto su dosli iz OFK. Vise bih voleo da vidim Djerleka,nego ovog Ivanovica,koji ni atletski ni takticki ni po iskustvu ne moze da se bori protiv ovih iz Plzena,a za domacu ligu imamo resenja iz "nase radionice". Kada uzmes u obzir da ce nas Spartak(citaj Simovic) finansijski ucenjivati i to samo ako njihov mentor Terza to odobri,zakljucak se namece sam po sebi da nam ovaj igrac nikako ne treba. A to sto navija za Partizan,Boze moj,ne treba to da bude merodavno,veliki broj "navijaca" Partizana nije doslo ili je otpusteno iz Partizana,merilo treba da bude kvalitet,a po meni ga ovaj decko za Partizan-nema. Nek mu je sa srecom u Legiji ili Slovanu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.