Почетна / Фудбал / Партизан

ЈУТАРЊИ: Неисплаћене провизије за играче Партизана могућ мотив напада

Загребачки „Јутарњи лист” пише да би мотив због кога су шесторица Хрвата учествовала у дивљачком сукобу на дербију Партизана и Црвене звезде, према неким изворима блиским истрази, могао наводно да буду неисплаћене провизије због недавне продаје играча Партизана једном италијанском клубу
ФОТО: И. Веселинов

Према тим изворима, наводно је један хрватски менаџер који често борави у Србији посредовао за наручиоце напада и нашао шесторицу извршитеља те им је за тај посао наводно плаћено 150.000 евра, пише „Јутарњи”.

Извори листа тврде да је састанак на којем је договорен њихов ангажман организован крајем прошле недеље у једном београдском хотелу, а након што је шесторка стигла из Хрватске, смештена је у два београдска хотела.

„Јутарњи” наводи да ни српска, ни хрватска полиција тако нешто није потврдила.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
huligani izaberu predsednika uz silu normalno,onda taj isti je duzan da ispunjava njihove zahteve. Dzabe karte ,putovanja ,advokati,baklje pa I odluke ko da igra I koliko . Pa zasto je kapiten-legenda isao na sahranu ??? sta mislite ??
bri
Potpuno si u pravu. Nikada im neću oprostiti tog navijača i sahranu kojoj su prisustvovali svi iz vrha kluba. Drugi primer od juče - ubijen vođa navijača Rada, najbolji drug mu Volkov. Pametnom dosta.
Dule
Zatvori sever I jug I svi problemi su reseni u protivnom ostajete bez publike koja place karate
Laza
Gluposti. Ako mu neko i duguje nekakve pare - ne duguju mu te pare navijači sa južne tribine...
Darko
Razmislite zasto nema organizovanih navijaca na kosarci i kod zvezde i kod partizana?! Pametnom dosta
Idi begaj
Uopšte me ne bi iznenadilo da je ta informacija tačna. U klubovima na ovim prostorima se pitaju kriminalci, bilo da su u samom rukovodstvu, ili vode klub iz sjenke. Partizan i Crvena Zvezda su najreprezentativniji primjerci takvog vođenja kluba u Srbiji. Navijači su ti koji vukiu konce u mnogo čemu, umjesto da navijaju, oni imaju procente, prebijaju fudbalere, prodaju ih ili tjeraju iz kluba, ali ne plaćaju ulaznice na tribine i kada bi morali da plate nikada ne bi došli na stadion.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.