Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Евертон је, за сада, наш! Рукавина? Тешко

Тренер Партизана, Мирослав Ђукић, причао је о потенцијалним појачањима и могућим одласцима
ФОТО: Д. Жарковић

Евертон – Партизаново суво злато?

Велики професионалац, пример како се ради. „Ненормалан” интензитет, чак и у европским размерама. Енергија коју даје... Некад треба мало и да га спутавамо, да искоригује позицију. Превише је емотиван, улази у проблеме, добра ствар: могу на шпанском да му објасним шта хоћу...

Остаје ли у Партизану?

Видећемо, за сада је наш играч. Партизанов једини извор прихода је продаја играча, то је неминовност, треба да је гледамо као нормалну ствар. Сигурно да желимо да остане Евертон, али ако стигне примамљива понуда...

Као потенцијално појачање помиње се Антонио Рукавина?

Рукавина је веома интересантан... Тешко! У Виљареалу није прва опција, али... Сигуран, озбиљан, знате шта би нам дао...

Од „ваших” из првог мандата: добро би дошао Стеван Јоветић?

Јоветић је много интересантан, Меси, такође...

Решење за левог бека можда би био Иван Обрадовић?

Обрад је добар играч, интересантан, наше дете, дебитовао је код мене...  Нисам у контакту „да се зовемо”, с Рукавином јесам...

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vb
Pojacanje bi trebalo dovesti u samom spicu napada, tu fali jedan igrac. Mada je i Jovanovic talenat i treba mu dati sansu svakako. Raskinite ugovor pod hitno sa Marjanovicem. Djurickovic je znatno losije odigrao ovu sezonu, Antonov najvece razocaranje za mene. Pojacanje na desnom beku takodje je neophodno, jer Vule nema konkurenciju. Nemamo ni klasicna krila osim Marka i Tosica, i tu isto treba makar jedan igrac. Zadnji vezni isto, Petrovic ako moze da se vrati. Krivo ce mi biti zbog Stojkovica ako ode, ali moramo dalje; i tu bi se moralo pronaci adekvatrno resenje. Svidja mi se kako brani taj Popovic iz Vozdovca, ali pitanje je da li on moze biti prvi golman, i kako bi se uopste snasao, ali mislim da moze biti rezerva sigurno; bolji je svakako od Jovicica ili Kljajica. Puno posla ocekuje Partizan, ali verujem u Ilieva koji je sjajan i nas najbolji sportski direktor u zadnjih 30 godina. Inace ja uvek isticem da Partizan dovodi Brazilce, jer nam istorijski najbolje leze.
Drinkwater@vb
Slažem se sa time što si napisao ali samo jednu stvar ne mogu da progutam i  svarim - bombaša Ilijeva!  "Najboljeg direktora"!? Mislim stvarno... Navedi njegove zasluge jer ja ne mogu da ih se setim. Čitava njegova pojava, stajling, i ogroman dijapazon iritantnih facijalnih ekspresija koje prikazuje dok glumi histerićno ludilo i lovi neke miševe u "Pantićevom vesniku" su mi smučile dotičnog pored nesposobnosti da proceni i dovede igrače prema zahtevima modernog fudbala kakav se danas igra na svih 5 kontinenata i kakav imamo prilike da svakodnevno gledamo na kanalima Sportkluba i Arene. Da si rekao da je Ivan Tomić bio najbolji SD koga smo imali to bi bilo sasvim tačno, ali sadašnja kreatura to nikako ne može biti.
Drinkwater
Po meni, glavni događaj koji je prelomio ovu sezonu da se završi ovako kako se završila je sramno i olako puštanje Leonarda niz vodu i dovođenje Sume za 1,7m evra! Za taj novac, da mu je ponuđen i uplaćen na račun, Leo bi ostao u Partizanu i sada bismo imali proverenog i dokazanog Brazilca, napadača od rase i klase a ne ovog nedokazanog i problematičnog gnoma iz Gvineje. Mogu sad samo da zamišljam koliko bi Leo učinio boljim igračima i Tawambu i Ožegovića jer je na isti način uzdigao i Đurđevića! Ali ovde je nešto drugo u pitanju. Neko se opasno utalio u transfer Sume! Taj neko ili njih nekoliko koji su se ugradili u 1,7 miliona € navodno plaćenih Slovanu za Sumu su i odredili u kom pravcu će ići Partizan ove sezone. Đukić je tu bio najneviniji i najpošteniji i znao je verovatno za sve te mutne radnje oko Lea i Sume, ali ko još baca kamen na svoga poslodavca? Trener je potrošna roba a Đuki je Partizan potreban. Zato čovek i neće da talasa.     
Boki
Mesi je takodje interesantan. Sto je duhovit nas trener Djukic Kad bi Partizan imao deset miliona da ulozi u pojacanja mozda bi uspeo da napravi uspeh u LE. Ja bi voleo da vrate Nikolu Drincica i Predraga Luku, Lukaca i Klea pa da sa njima naprave uspeh u evropi, ali jedno su zelje a drugo realna situacija u kojoj se nalazi srpski fudbal, verovatno Kelo nece hteti da dodje sve da imaju novca da ga plate.
Banjaluka
Luka, Drincic, Lukac, pojacanja za Evropu, molim te reci da se salis. Rukavina i Obradovic na bekovima, to bi bilo sjajno. Jovetic je naucna fantastika u rangu price o Krkicu. Bio bih presrecan kada bi dosao Lazar ili Mitar ali tesko je u to vjerovati. Meni se cini da ce doci igraci koje sada niko ne spominje. Zna li neko sta je sa Zdjelarom? Sto se tice igraca iz domace lige, ja tu ne vidim krstenog pojacanja. Mozda Ivanovic iz Spartaka. Zar nam trebaju neki novi Radin, Marjanovic, Djurickovic?
FkpCascais
Jel ovo komentar iz 2014?
Peki
sto ne volim ovu njegovu uzrecicu "sigurno"
Grobar54
Ko god da dodje,a treba nam dosta igraca,treba raditi i brzo i pametno!Kako bi moglo, svako pojacanje, da prodje pripreme i da svaki igrac, bude potpuno spreman, za prvu utakmicu u Ligi Evrope!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.