Почетна / Фудбал / Партизан

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Партизан за Скендербег кажњен 16.000 евра!

У образложењу одлуке из Ниона пише: за закрчене пролазе на јужној трибини пре почетка дуела високог ризика...
ФОТО: Н. Неговановић

Веровали или не, Партизан ће чак и за организацију утакмице са Скендербегом морати да плати казну!

Дисциплинска комисија УЕФА санкционисала је црно-беле са 16.000 евра за пропусте у мечу са Албанцима.

У образложењу одлуке из Ниона пише: за закрчене пролазе на јужној трибини пре почетка дуела високог ризика...

У Хумској шире руке у неверици, али...

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Ako ovi iz Uprave ne uloze zalbu onda im nije mesto u Partizanu.Kakve veze imaju guzve ispred stadiona sa regularnoscu utakmice, vredjanja gostujucij igraca, iskazivanje mrznje i slicne gluposti sa kojim potezu iz UEFA iskljucivo kada je Prtizan u pitanju.
Joca
Ma i to je Terzino maslo.
Vlada
Sto nas je zveknuo ovaj CSKA .
Haile Selasije
Šta nije jasno ?Nijedna utakmica partizana i zvezde ,kako u na stadionima tako i u pioniru NIJE REGULARNO organizovana ,kada su civilizovani standardi u pitanju.Ako nam je uzor Burkina Faso ,Somalija ili Siera Leone ..onda jeste.
Karlo Veliki
Slovenac, predsednik UEFE, je kucni prijatelj sa Kokezom a njegov savetrnik sa Terzicem. Valjda mnogi sada mogu da prepoznaju zasto se koriste dvostruki standardi kod kaznjavanja Partizana. Zanimljvo je da su beogradski tabloidi ostali nemi na kaznjavanje Partizana i sudjenje Obradovica u Cacku. Cak se i CZ kao "veciti zastitnik fudbalske pravde" nije oglasila saopstenjem jer sudjenje u Cacku joj je samo nanelo stetu. Ostaje nam jos Milojko Pantic,.najjaca karika u sistemu Bg tabloida protivnika FKP pa da se upotpuni mozaik beogradske fudbalske razglednice.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.