Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Морамо да ротирамо играче да бисмо могли да издржимо паклени ритам

Партизан ће у среду од 18.30 на свом стадиону играти против Рада у осмини финала Купа Србије

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да његови фудбалери треба да оставе добар утисак против Рада пред утакмице које следе у финишу јесењег дела сезоне.

- Улазимо у завршну фазу овогодишњег такмичења. Морамо да ротирамо играче да бисмо могли да издржимо тај паклени ритам који нас чека до краја овог циклуса - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у среду од 18.30 на свом стадиону играти против Рада у осмини финала Купа Србије.

- Утакмица против Рада је веома битна и тешка, против доброг ривала. Морамо добро да почнемо и оставимо добар утисак пред долазеће утакмице. Не смемо да се опустимо, већ да будемо максимално ангажовани ако желимо да победимо.

Ђукић је тражио помоћ публике јер је она фудбалерима Партизана "веома потребна".

Партизан неће моћи да рачуна на Владимира Стојковића и Данила Пантића који су са репрезентацијама, док су Сејдуба Сума, Мохамед Ел Монир и Ђорђе Јовановић повређени.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gagi.
Pa ovom nazovi treneru malo jedno prvenstvo da uklopi 11 igraca. E moj Partizane stasi doziveo.
bakibb
Rotacije,rotacije ,a sve isti igraju. El Munir nije dobio ni minut,a l.bekovi jako slabi. Zasto stoper Markovic ne dobija po neko poluvreme,ili utakmicu?Kako ne vidi slabosti veceg broja fudbalera. Da ih ne nabrajam zna se ko su.Zasto igraci igraju bez ucinka,bez suta na gol. Pola tima nedovoljan kvalitet za Partizan.Ali nabrojacu sta vredi i ima kvalitet za Partizan: Stojke i Stevanovic koji je oteran u Teleoptik.Vule,ali mu treba zamena. Stoperska linija moze,ali im nedostaje jedan bolji od njih,da digne kvalitet.Everton,Pantic,Jankovic mozda,ali samo kao vezni.Zaboraviti krilne pozicije za njega,gubi se po bokovima,neprobojan. Spicevi,tako tako.Tavamba,Ozegovic,Jovanovic.Moraju jos puno bolje od ovoga.Bambi verujem igrace mnogo bolje,jer je majstor.A verujem i da ce Suma ipak proigrati,jer ima kvalitet. Munir misllim da moze,i naravno Antonov.Djurickovica probati na d.beka,napad zaboraviti. A.Stevanovic isto d.bek,ili zadnji vezni ,krilo napad jako slabo. Ostali,jako slabi...
Bik Koji Sedi
Vidim kod pojedinih ljudi koji su bili izricito protiv Djukica pozitivne promene u stavovima prema njemu. Drago mi je da su osetili da u narednih mesec dana svi moramo biti kao jedan,jer se u tom periodu resava sudbina Partizana,mozda i za celu sezonu. To ne znaci da ovi sto kritikuju Djukica nisu u pravu,ali mislim da u nastupajucem periodu moramo da stavimo,da se tako izrazim "moratorijum" na sve nase razlicitosti i kritike,kako igraca,tako i trenera i maksimalno podrzimo ovaj nas brod zajedno sa kapetanom,ma sta ko o njemu odnosno igracima mislio. Dajte da se nesto naucimo i od ovih preko puta i kada je interes naseg kluba u pitanju,svi budemo kao jedan. Kada se zavrsi jesenja sezona,svodicemo racune i onda cemo da vidimo ko po nama treba da ode a ko ostane u Partizanu. Ocekujem veoma jake bocne vetrove u narednom periodu i ako ne budemo kao jedan,mislim da necemo doci do nasih ciljeva,a oni se uvek znaju i oni su uvek isti. Zato,molim vas,jedinstveno. Za dobrobit naseg Partizana!
Teo
Samo enormna premija i gazimo YB!!!
Madjionicar
Slazem se 100%! I licno isto tako mi je drago da vidim da ovi ataci na Djukica polako ali sigurno jenjavaju. Bice i njemu i timu sigurno mnogo lakse ako mu budemo svi vjetar u ledja, a ne vjetar u prsa kao sto je bilo do sad. Svicarci nisu bauk, ali nisu ni za podcjeniti, ali dok god smo svi zajedno – trener i igraci na terenu, a mi na tribinama – sansa postoji.
Прикажи још одговора
Tima
Djuka nesto mnogo kuburimo sa tobom u poslednje vreme. Nikako da upakujes dobitnu kombinaciju I igru vrednu paznje. Mogao bi I ti da se sa nekim " izrotiras " na neko vreme
dejavu
Ako ima tog Boga,izguracemo nekako YB ali I otarasiti se ove kvazi trenerske kreature makar do pocetka proleca. Djukic treba da podigne spomenik Stojketu,jer samo zbog njega nismo izgubili od Videotona u BG,a da I ne spominjem razne druge utakmice gde je odbranama bukvalno iz septicke jame izvlacio nas tim. @madjionicar,dokazi o katastrofalnom trenerskom intelektu I sposobnostima Djukica su na svakom koraku,pre,za vreme I posle bukvalno svake utakmice,ali tebi ocigledno treba crtati kao malom detetu.Evo ti samo jedan od gomile primera.Jedna od nekoliko fiks ideja, koje ponavlja od prvog dana, je insistiranje na vecem posedu lopte.Da li uopste znas da smo, jedan uigran ali limitiran tim SB dobili sa manjim posedom lopte ? A Madjare u gostima?Remiji sa YB i Grcima ? Da li je tebi uopste jasno da Partizan kad kod postigne neki rezultat,to bude iz potpuno suprotnih razloga od onih kojima tezi Djukic? 1) Individualnih poteza,2)odbrane,3)kontranapada? ...I ima jos puno drugih stvari...
Madjinicar
@dejavu Ako ima Boga? Znaci, Bog ce biti zasluzan ako prodjemo Svicarce, a trener koji je vodio tim, on je karikatura? Fascinantno razmisljanje. Ni ne cudi da ne mozes da vidis razliku izmedju stvarnih dokaza i svojih licnih stavova koji su subjektivni i ostrasceni; i primjera radi, da smo sad na sudu, a ne ovde gdje smo, to razumijes valjda da se ni jedna od ovih stvari koje si spomenuo ovde nebi uzela ozbiljno u sudnici? Ja razumijem da ti mislis da su tvoja rijec i tvoje "razionalizovanje" sinonimi za dokaze, ali druze, moram da te razocaram – definicija dokaza je ista svugdje u svijetu i ja ti garantujem da ta definicija nije "dokaz je ono sto dejavu misli". Druze, mislim da ti nebi bilo zgoreg da s vremena na vrijeme procitas i neku knjigu ili bar te neke osnovne pojmove i definicije da naucis.
Ranko
dejavu, druze, ima BOGA! Ne znam da li si ti ili Pigeon, ali neko je rekao da Jang Bojs mozemo da dobijemo na Djukicevu taliju. Ako je i tako, neka bude. Jasno je da Partizan ima limitiran tim. To ja kao laik vidim. Medjutim, siguran sam, da bi sa recimo Markom Nikolicem, bili cvrsci i bolji. Licno gotivim Marka nevezano za trenerske kvalitete. Nije ni on neki Murinjo. Poenta je, da sam siguran da i ovakav Partizan moze vise.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.