Почетна / Фудбал / Партизан

Вучелић: Партизан колатерална штета у сукобу Звезде са Кокезом, не мешајте нас!

Нема смисла да дозволимо комшијама да делегирају судије и за вечити дерби, отуд, предлажемо странце – рекао је Милорад Вучелић
ФОТО: И. Милутиновић

НАПОМЕНА: Најљубазније молимо колеге са осталих портала да не преписују наше текстове, што са нашег веб сајта, што из штампаног издања, с обзиром да на тај начин директно угрожавају продају нашег листа! На дну текста можете да прочитате ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА и АУТОРСКА ПРАВА!

Може ли да прође викенд без убаченог харпуна (читај: повика на судије) у српско „фудбалско море”, снаге да креира „вечити” ковитлац и у њега, без обзира да ли гаје симпатије према „крупним рибама”, увуче васколики свет и намени му улогу сведока?

Пенал за Партизан против Мачве у Шапцу прекинуо је петодневно затишје и инспирисао комшије с Топчидерског брда да се изнова, баш као после шампионовог тријумфа у Чачку, огласе елаборирајући „спрегу црно-белих и Фудбалског савеза Србије”.

Црно-бели контраудар садржао је несвакидашње: „на мечевима Супер лиге нека деле правду иностране судије”!

Није то Партизанова иницијатива, него реакција на сталне Звездине оптужбе. Рекох, нема „рата саопштењима”, али кад већ редовно имају примедбе и, притом, Милорад Мажић им није подобан да суди, ред је да и ми изнесемо два предлога – каже Милорад Вучелић, председник српског првака.

О чему се, заправо, ради?

Прво: нека Црвена звезда делегира судије и за наше и за њихове мечеве! Слажете ли се да је крајње увредљиво да се сви оптужују? Ако арбитри имају самопоштовања требало би да реагују, али пошто они ћуте...

Друго?

Нема баш смисла да будемо толико широке руке и дозволимо комшијама да делегирају судије и за вечити дерби. Отуд, предлажемо странце!

Ви?

У принципу, у наше ствари не треба да се мешају странци, али кад се већ судије не буне и ћуте на константне прозивке, што да не?!

Немамо довољно квалитетне „људе у црном”?

Ми, из Партизана, имамо поверење у судије, кад греше и кад не греше. Сећате се, само сам једном подигао глас, за примљен гол пошто је лопта враћена из гол-аута, услед материјалне повреде правила игре. Само то...

Судијска комисија је утврдила да је Ненад Ђокић у Шапцу правилно досудио једанаестерац за Партизан?

Гледао сам снимак тог пенала 50 пута и јасно је као дан да је арбитар био у праву. Дефанзивац Мачве је применио стари штос, одомаћен у Шпанији: паднеш и погураш противничког играча. Све је чисто! Поручио бих, ипак: ред је да људи гледају најпре своје утакмице, па тек...

Фудбал је, из кола у коло, све више у негативном контексту?

Знате ли због чега? Уместо да се прича о велемајсторским головима, стално се бацају сенке. Партизан је, верујте, колатерална штета у сукобу Црвене звезде с председником ФСС. Сваком нормалном је јасно да црвено-бели нападају Славишу Кокезу. Не мешајте Партизан – узвикнуо је на крају председник Парног ваљка Милорад Вучелић.

АУТОРСКА ПРАВА
”Политика новине и магазини” д.о.о. (ПНМ) власник је ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) који су објављени у штампаном или у електронском издању (www.zurnal.rs) дневног листа ”Спортски журнал”
Преношење текстова или делова текстова, дозвољено је само у обиму од максимално 600 словних знакова и то ИСКЉУЧИВО СА ПОЧЕТКА ТЕКСТА -  осим у случају кад је са уредништвом дневног листа «Спортски журнал» постигнут договор о другачијим условима.
Приликом оваквог преношења обавезно је навођење извора (извор: ”Спортски журнал) испод наслова, и стављање линка са усмерењем на оригинални текст на крају, назнаком ”цео текст прочитајте на”: (линк).
У случају преношења текста или информација из текста, као и фотографије супротно наведеним правилима, ПНМ задржава право да против прекршиоца покрене поступак ради заштите ауторских и других сродних права и надокнаде штете.
Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Na Partizanovoj slici zajedno Crnogorci Radinovic i Vucelic a ma zvezdinoj se grle, ljube i miluju Terzic i Bozovic, takodje Crnogorci. Nagradno pitanje; Sta je zajednicko za ove dve slike?
Karlo Veliki
Vucelic ne shvata sta se desava. Sukob Terzic-Kokeza je izmisljen radi skretanja paznje sa smene Muslina. Kao sto sam napisao u komentaru od pre par dana novi selektor bice Stojkovic a svi drugi razgovori su paravan. Dovodjenje Stojkovica kao "autoriteta" je paravan za uvodjenje mnogih igraca iz CZ u repezentaciju pocev od Radonjica. Spektakl ce biti ono sto sledi. Piksi ce dolaskom kao veliki "trenerski mag" napraviti siroku listu kandidata a onda ce njih bar trojicu CZ dovesti u vreme prelaznog roka za dva meseca... Poenta svega je da ti koji dodju u CZ ce igrati u repezentaciji a otpasce bolji.., a jedan od tih je Ivanic. Po svemu sudeci umesto fudbala gledacemo cirkus,
leon
ma niste vi kolateralna šteta vi ste glavne štetočine...
Marko
Da ste posteni nebi od Marka i dva coveka iz Partizana molili da vas provuku u Evropu Ti gospodine o postenju,lupi se po glavi i cuti lopuzo skupa sa Toletom i Kokezom ko da vas jedna majka rodila,jedan Antica drugi Muslina...i sada ste u partizanima posteni ko Tito...
Bik Koji Sedi @ Marko
Toleta i Kokezu nije rodila jedna majka,vec jedan covek. On je u vasim redovima...i svakodnevno pise saopstenja...Dvostruki autogol,nekada "vrhunskog stopera" ili sta,Marko?
Pedja
Dobro svi znaju ko je Vucelic i sta je sve radio i nacin na koji je radio. I sada on prica o postenju, ima i jedna poslovica koja spominje postenje i skracenje. Prosle godine je bila povika na Zvezdu, stalno se tvrdilo kako je prvenstvo neregularno sve dok Partizan nije dosao na prvo mesto, a onda je preko noci sve postalo regularno. Ove godine svi vidimo sta se radi, Partizan ima nikakvu igru i to vide i navijaci i traze smenu trenera, niko i ne dolazi na utakmice da ih gleda, ali oni volsebno osvajaju bodove svako kolo. Ni to ne bi bio problem, da nije cinjenice da njihove utakmice traju oko 100 minuta u slucajevima kada gube ili ne vode, da su dobili u poslednjih 6 utakmica 7 penala i da je vecina penala dosudjena u poslednjih desetak minuta utakmice. Takodje protiv Napretka igrac dobija crveni karton zbog auta. Kazu drugi je opravdan jer je besno bacio loptu, ali da li je za zuti i kad igrac psuje sudiju, a vidimo da igraci Partizana to redovno rade.
Bik Koji Sedi @ Pedja
Naravno da je neregularno,zbog smesne bodovne razlike izmedju prvog i drugog. A sto niste bili prvi,vidi sa onim koji nije uspeo da "zatvori" Vozdovac,pa Partizan dobi titulu ni kriv ni duzan iako se nista nije pitao. Neko je bio bahat kada to nije smeo da bude...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.