Почетна / Фудбал / Партизан

ВРЕМЕ ЗА ПОБЕДУ: У Хумску на ноге Партизану стиже ОФК Бачка (15, Арена спорт 1)

Мирослав Ђукић данас против Бачкопаланчана очекује најзад добру игру и победу на домаћем терену
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић признао је да постоји проблем са ефикасношћу на свом терену, али и поручио да је утакмица 14. кола Супер лиге против Бачке права прилика да се исправе ствари.

Бачка је тежак противник, а сада ће бити још теже после европске утакмице због умора. Ритам је такав, морамо да га прихватимо и победимо како бисмо наставили трку за титулу – рекао је Ђукић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Он је најавио да ће бити одређених промена у тиму како би одморио поједине играче.

Немамо право на грешку, морамо да упишемо три бода. Бачка се добро брани, са петорицом позади, али исто тако напада са великим бројем играча – истакао је Ђукић.

Додао је и да га брине што екипа није постигла гол против Скендербега у Албанији у утакмици Лиге Европе.

Није лако у Европи давати голове, играли смо против чврстог противника. Ипак, и даље ћемо тражити посед лопте и нападати. Потребна нам је инспирација у нападу, много ствари мора да се поклопи да бисмо функционисали у офанзиви. Посебно је проблем са неефикасношћу на нашем терену, мислим да је то проблем психе и оптерећења када играмо код куће. Тада хоћемо што пре да дођемо до гола – закључио је Ђукић.

Црно-бели јесу фаворити, али се Бачкопаланчани унапред не предају.

- Очекује нас тешко гостовање, ривал је апсолутни фаворит. Ипак, не идемо са белом заставом, потрудићемо се да изненадимо Партизан. Са црно-белима смо до сада одиграли две првенствене утакмице, у једној је било 0:0 у другој су они победили 1:0, а гол одлуке примили смо у финишу. Верујем у саиграче који ће, у то сам убеђен, дати све од себе да се из Београда вратимо непоражени – каже везиста ОФК Бачке Мирослав Бјелош. - Бод би нам био по мери, значио би нам много у наставку такмичења.

Утакмица између Партизана и Бачке игра се од 15 сати на стадиону у Хумској.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sale z.
Oterajte ovog Djukića bre više, ovo je sramota. Ovom čoveku nije dobro. Kakav sastav, strašno. OTERAJTE GA VIŠE.
sale z.
Kakva bre efikasnost?!? Za efikasnost su potrebne šanse, da bi stvorio šanse treba igra. Kakva je bre ovo igra. Bunarenja, duge i neprecizne lopte. Nigde igre. Sramota. A za to si Djukiću kriv ti. Kakve bre rotacije, od čega se umorili, od reprezentativne pauze, od povreda i lenčarenja po klupi i na tribinama. Ma zakazao bi im i prijateljske, da se uigraju. Kako će da ti se upoznaju Suma, Tošić i Janković, a kamoli uigraju, ako nisu zajedno na terenu. Opet rotiraš. Idi bre negde ti odmori, izgleda da si ti premoren. Upali Sport klub, gledaj svoju bivšu Valensiju, zapitaj se kako to Zaza, Rodrigo, Guedeš i mnogi drugi stalno počinju utakmice, zašto ih onaj njihov glupi trener ne rotira stalno, zapitaj se zašto stalno trče, otkrivaju se, igraju kratkim i brzim pasovima, pa posle toga svakom daju najmanje tri gola. Koju bre ovu maglu više prodaješ? Nisu te džabe oterali iz svih klubova u kojima si kao nešto radio. Upravo ako već hoćeš nekakav Partizan, plati Antića, vredniji je od Sume.
Zole
Bojkot utakmica dok luzer ne ode sa klupe...
Aj ne lupajte
Djuka je extra trener, ali ako ne primecujete protiv Partizana SVI igraju bunker!
journalist u mirovini
Šta Djukić još nije smenjen!? Zar čekaju da ispadne i iz kvalifikacija za Ligu Evrope? Što je ispao iz sastava Tavamba,koji je najbolji navalni igrač u slabom napadu Partizana?Zar može izvikani Ožegović da ga zameni ?Jedini dobar potez je što je u sastavu tima Ostojić,u slaboj odbrani - najbolji ! Što se tiče rezultata,pobediće Partizan sa 1-0 iz penala.
Od lenjosti nema teže bolesti
Od čega su se umorili?Od šetanja po terenu?Svaka penzionerka prešeta dnevno više od Jankovića,Sume i Tošića.Odbrana je bila solidna,kao i Everton i Jevtović,svi ostali celu jesen,trče 30%,od mogućnosti.Daju izjave:"Ostavićemo srce na terenu",u praksi oni manekenišu za debele pare.Sve je to do trenera,koji je nemi posmatrač ove agonije,koja najviše liči na lutkarsko pozorište(mrdalice).

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.