Почетна / Фудбал / Партизан

Споран детаљ у Бољевцу, да ли је било пенала за Ртањ?

Партизан је у 1/16 финала Купа Србије савладао Ртањ (3:0) головима Тавамбе, Јевтовића и Ожеговића
ФОТО: partizan.rs

У 64. минуту кикс у одбрани Партизана, штопер Митровић је промашио лопту на ивици свог казненог, нападач Ртња Машић је дошао до лопте, покушао је да шутира између Милетића и чувара мреже, на њега је скочио голман Јовичић и оборио га, али је судија Милан Илић из Ћуприје рекао да се меч настави.

Чини се, Ртањ је оштећен за пенал. Коначну реч, ипак, даће органи ФСС.

Пет минута касније на другој страни арбитар је показао на белу тачку. После шута Саше Илића лопта је погодила у руку бека Ртња Ђоковића. Овде дилеме није било, оправдано је досуђен једанаестерац.

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Драган Бгд
Пенал ко облаодер,ови који се не разумеју у фудбалска правила игре,одмах на курс,чисто да не пискарате глупости.
kondor
Dragan Bgd. ako znas da postoji kurs za fudbalske sudije , hitno se upisi , jedino vidim da tebi traba taj kurs .
Вук-026
Сада ће ови из Партизнаи да причају (наравно) о томе како у дербијима 154 године није свиран пенал и томе слично. Уместо да вас буде срамота што актуелни шампион (?!) мора да штелује против ФК Ртањ и то овако очигледно. "Калчополи" у српски фудбал, под хитно!
Maestro Mozzart@vuk-026
A vi nas vidim pratite i protiv Rtnja. Sta ce nama navijaci kad imamo vas.
Ko te dovede da pises za Partizan!!
Sto ne pomenes penal nad Djurickovicem?!
Sasa delija
Nisam gledo niti me interesuje , sta i da je penal rez je 3:0, kao Rtanj bi nesto napravio tim penalom, sta se palite, razlika u kvalitetu je prevelika, verovatno Partizan nije ni jurio puno
Madjionicar
Objektivno – bio je penal. Ali za to ne krivite Partizan, nego krivite sudiju koji ocigledno nije dorastao sudjenju utakmica u ovom rangu takmicenja. Bio je penal i nad Djurickovicem. Znaci, jednostavno covjek ne zna. Treba ga suspendovati i to je to. Pa, kad nauci, nek se vrati.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.