Почетна / Фудбал / Партизан

Mилетић: Прво себи не могу да опростим; Стојковић: То је данас била божја воља

Фудбалери Партизана испустили су вечерас у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европe
ФОТО: М. Рашић

Голман фудбалског клуба Партизан Владимир Стојковић рекао је да му је тешко после пораза од Динама из Кијева и да сматра да је његова екипа заслужила више у вечерашњој утакмици.

- Немам шта да кажем. После овакве утакмице и овог шока, тешко је било шта рећи. Треба бити паметан и знати шта рећи. Стварно је тешко, али морало је изгледа тако - рекао је Стојковић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана испустили су вечерас у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европe.

- Ушли смо у утакмицу са жељом и мотивом, кренули смо на противника који је фаворит и најбоља екипа у групи... Да ли смо мислили лако ћемо, 2:0 је одувек најтежи резултат. Мислим да смо заслужили више, али то је фудбал, то је данас била божја воља.

Партизан је трећи на табели са једним бодом, колико има и Скендербег. Динамо је први на табели са шест бодова, а на другом месту Јанг Бојс има два.

У трећем колу 19. октобра Партизан ће играти у Елбасану против албанског Скендербега, а Динамо ће у Кијеву дочекати Јанг Бојс.

- Победа у Албанији и све је заборављено - рекао је Стојковић.

И Бојан Остојић је навео да му је тешко после пораза.

- Искрено, не знам шта је разлог пада у игри у другом полувремену. Изашли смо да играмо као прво, али нешто се пореметило у екипи... Нисмо смели да дозволимо да изгубимо.

Ни Немања Милетић није умео да објасни шта се црно-белима догодило у другом полувремену.

- Прво полувреме је било изванредно, повели смо са 2:0, доминирали смо. Иако смо се договорили у свлачионици да нам се не понављају неке грешке, опет смо примили два гола као против Рада... Врућа је глава, не знам коју бих праву реч употребио. Ово што се вечерас десило прво себи не могу да опростим. Ово је невероватно, да примимо три гола за 40 минута... То је недопустиво.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mungos
Iz keca u dvojku
StafaMu
Napred Dinamo!!!
Ranko
Najcudnija utakmica koju sam gledao. Da vodis na poluvremenu 2:0, i da posle primis 3 gola, to ne mogu da shvatim? Dinamo je kvalitetnija ekipa i bas zato smo trebali u drugom poluvremenu da zbijemo redove na sredini i u odbrani, i da cekamo kontre. Zvezda se juce branila celo drugo poluvreme, ali se odbranila, na cemu mogu da im cestitam. Od kada je Milojevic dosao za trenera, oni su druga ekipa. Odbrana im je odlicna, iako su imali i malo srece. Ipak, i srecu treba zasluziti. Sta se sa nama desilo? Posle bajkovitog prvog poluvremena, logicno je bilo da ce Dinamo da krene u totalnu ofanzivu. A mi smo kao neki provincijski tim, dozvolili da da nas pobede. Onaj penal necu ni da komentarisem. Nemam reci. Ocajan sam! Ipak, nista nije gotovo i imamo jos sansu da se kvalifikujemo. Samo se bojim da ovaj poraz ne ostavi traga na igracima. Odbrana i sredina zesce skripe i tu je najveci problem. I nepotrebni faulovi su nas skupo kostali. Nista, idemo dalje.
Murinjo
Odmah u Real sa takvim znanjem.
Ranko
Pigeon, druze...Porpisujem! Ali od reci do reci. Imamo tim, kakav takav. Za nase uslove dobar, ali trenera nemamo. Tacnije imamo, ali veca steta nego korist. Ti znas za koga sam ja najvise, da se ne ponavljam stalno, ali i Stolica bi sada bio premija. Pozdrav!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.