Почетна / Фудбал / Партизан

Владимир Стојковић: Можда се врати против Динама

Када је Парном ваљку против Чарапана догорело до ноката, у напад је кренуо и Владимир Стојковић!
ФОТО: В. Марковић

Приземни ударац са 20 метара репрезентативном чувару мреже одбранио је колега Никола Петровић, али... У 96. минуту, после корнера Петра Ђуричковића, Крушевљанима није било спаса: стрелац – Евертон Луиз, уз дилему ко је асистирао: Стојковић или Тавамба?

- Мало сам и ја додирнуо лопту – по завршетку меча, демонстрирајући у микс зони како је то изгледало, рекао је „велики Владимир”.

Уследила је елаборација неочекиваног епилога:

- Нисмо ово желели, на крају - узели смо бод. Деси се таква утакмица, крене све како не треба. Примили смо гол, нисмо га постигли иако смо имали шансе. И онда...

Ривал заслужује све похвале!

- Напредак је био борбен, дали су нам гол из једине шансе. Шта да се каже...

Партизан, с друге стране, није личио на себе.

- Требало је да победимо, имали смо играча више 70 минута. Намести се таква утакмица, можда нас је мало стигао и умор. Надам се да ћемо у недељу да се вратимо на победнички колосек.

Црвена звезда је на плус пет.

- Добро, шта да радимо? Предстоји нам још много утакмица, после се деле и бодови. Има да се игра!

Стојковић верује да је минус надокнадив:

- Може да се стигне! Можда се и њима деси да изгубе негде бодове.

У животу се, обично, све враћа: партизановци би заборавили домаће ране уколико, рецимо, следећег четвртка у Хумској падну Кијевљани.

- Можда се врати против Динама – благо се, на крају, осмехнуо чувар мреже црно-белих.

ОВДЕ НИСУ ИСКОРИСТИЛИ ШАНСУ И...

Раритет: Владимир Стојковић на терену, играч утакмице други голман – у среду увече Напретков: Никола Петровић!

- Све су то играчи који нису искористили овде шансе и сад покушавају да се врате на сцену. Обојица Петровића... – каже Партизанов чувар мреже.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vizionar
Nekome je potrebno 15min. igraca viska a Djukicu ni celo poluvreme. Morao je odmah da promeni taktiku I raspored igrac. Ne, on je nastavio da gusla kao of pocetka utakmice. Slab je to trener a kao strategy bas ne vredi. Steta, bila je lepa prilika da se angazuje pravi trenr a ne Djukic. On je pokazao svoj karakter u onoj utakmici kada je stavio u tim dva igraca Partizana , koji su na taj macin morali da pauziraju sledeci mec protiv C. Zvezde. To je karakter coveka.
Madjionicar
Covjek je u drugom poluvremenu izveo 2 defanzivna igraca (Miletic, Jevtovic) i uveo u igru 2 ofanzivna igraca (Ilic, Solomon). Pri tom je sa izlaskom Miletica promjenjena i sama formacija, da te demantujem i tu. Znaci, ne provaljuj se. Promjena je bilo i vise nego dovoljno, a sad, to sto igraci i dalje nisu bili u stanju da za citavo poluvrijeme 10 na 9, plus jos dodatnih 6 minuta po isteku 90-og, dadnu vise od jednog gola – a i za taj jedan sto su dali, trebao je i Stojkovic da im se pridruzi, sto je bukvalno, znaci, 11 na 9 – to je valjda do njih, a ne do trenera. Kako samo mozete da pricate ovakve gluposti? Ono sto je cinjenica je da si ovakve stvari vise ne smijemo dopustati, odnosno da smo svi podbacili ovu utakmicu, ali svaljivati krivicu na samo jednog covjeka? De, ljudi, pogledajte se malo u ogledalo. Pa, iste stvari pricate i kad pobjedjujemo sa 3:0, kao da vam je krivo kad pobjedimo, a sretni ste kad izgubimo.
Pancev
Tesko tamo sude oni koji znaju a ne po diktatu
nego sta
Ako vam se vrati crno vam se pise crno beli lopovi
Joe
Vratice se all da vama daju gol iz ofsajda i da izmisle crveni
Ranko
Razlika jeste velika za nase uslove, ali nije nedostizna. Mada, ako se nastavi sa ovakvim igrama nemamo cemu da se nadamo. Ne treba cekati kiks Zvezde, jer ce to tesko da se desi. Treba gledati sebe, da se igra unapredi do maksimuma, da se pobedjuje. Sto se prvenstva tice, imamo sanse u derbijima da stignemo razliku. Naravno, samo ako budemo mnogo bolje igrali i pobedjivali redom. Utakmica protiv Dinama je veoma vazna i bice teska. Pred praznim tribinama je jezivo igrati. Tu treba da jurimo bod, a ako se ukaze sansa da iz kontre nesto uradimo, tim bolje. Zato, tu utakmicu treba da igraju brzi igraci, koji mogu brzo da povuku kontru. Neka Kijevljani grade igru, a mi cvrsto u odbrani i narocito sredini, pa u kontre. Bod bi, u ovakvoj situaciji, kada su povredjeni i Kosovic i Tosic, bio kao kuca. Pitanje je da li je i Suma spreman? On je valjda nas najbolji igrac? Tako bi trebalo da bude. Oni su inace favoriti grupe. Ajmo Crno-Beli!
Drm
Vi non stop igrate pred praznim tribinama ne znam sta je tu jezivo onda?Navikli ste.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.