Почетна / Фудбал / Партизан

Нема више изгреда на стадиону Партизана, 75 камера прати сваки потез

Упоредо са камерама, шампион Србије представиће и нови систем на улазу, сличан енглеском
ФОТО: В. Марковић

На стадиону Партизана ускоро ће бити инсталиран нови видео надзор са 75 камера. Практично, сви делови трибина, улази са спољне и унутрашње стране, гарантоваће брзу детакцију изгредника, без обзира на део стадиона.

– Наишли смо на максимално разумевање Јаноша Жемберија, бившег дугогодишњег члана Партизанове управе. Целокупан систем коштаће 98.000 евра, Жемберијева фирма добиће и рекламу на стадиону. Хвала му још једном.

Упоредо са камерама, шампион Србије представиће и нови систем на улазу, сличан енглеском. Навијачима неће бити дозвољено да користе различите улазе, али за имплементацију читавог пројекта биће потребни – време и стрпљење.

И ту смо тражили начин максимално да уштедимо. Првобитну цену од 600.000 смањили смо на 450.000 уз додатне трошкове, накнадно повећане за трошкове изградње новог улаза – саопштио је Вазура.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jaša Resavac
Ostaje još da nadjete dobro obezbedjenje ispred vaših kancelarija a za fudbal i Partizan baš vas zabole, tamo sranja prave vaši puleni kojima dajete svežnjeve ulaznice a oni vam vraćaju onako kako im se svidja ali da imate malo pameti ne bi ste ni pominjali ni kamere ni ostalo nego bi diskutovali o igri, o treneru i onima za koje ste bacili gomilu para i rasturili tim koji je bio pravi.
Madjionicar
U teoriji sve super, ali 'ajde da vidimo i kako ce to sve da izgleda u praksi. Nije problem nikad bio to sto se "izgrednici" nisu mogli vidjeti, nego sto ih niko ne hapsi, a i ako se uhapse, pustaju se momentalno opet nazad na slobodu i na te iste tribine gdje su i bili uhapseni. Objektivno, nema od ovog nista. Promjene su potrebne prvo u drzavi i drzavnom vrhu, pa onda u zakonu o sportu, pa onda i u samom klubu, a kamere? U ovom momentu, to su samo ubudalo bacene pare u koje se neko ionako vec ugradio. Jeste, bas nam je neko dao popust na bilo sta. Vazura, idi pa lozi nekog ko nema mozak, a nas zaobidji.
Koča Popović
Jedini cilj ovoga je da se vidi ko navija za Partizan i ko neće glasati za režim...
Горан Томић
Било како било, ако неко уради било какву глупост коју УЕФА не толерише (бар не нама) на утакмици са Албанцима, велике су шансе да Партизан буде избачен на више година из Евро такмичења... Сваки прави навијач Партизана МОРА да то има у свести и да не уради НИШТА што може да штети Партизану... Ако неко поред, иза, испред тебе, хоће да ради тако нешто, упозори га, објасни му, спречи га...
Drinkwater
Gorane, taj sa tribine koji je isplanirao da napravi zločin napraviće ga iznenada, bez ikakve najave ili prethodne pripreme što bi dalo vremena savesnom navijaču da reaguje. A čak i da stigneš da reaguješ nije jednostavno. Ja recimo ne znam ni kako izgleda taj tzv. "topovski udar", nagađam da liči na neki kratki štap kao dinamit otprilike i da pre nego se baci mora da se zapali fitilj. I šta recimo, ako lik do mene zapali fitilj i sprema se da ga baci na teren a ja ga sprečim,  uhvatim ga za ruku i topovski udar eksplodira tik ispred mene i nanese mi teške povrede? Nije to naš posao. Mi svi PLAĆAMO POREZ  državi od koga se finansiraju policija, tužilaštvo i sudstvo! Taj koga plaćamo dužan je da spreči huligansko divljanje na sportskim objektima. 
Labud
Badava kada ne postoji vladavina zakona jednaka za sve! Uvek ce neki biti iznad zakona....zbog svojih sefova u udbi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.