Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Партизан смањио дуг Аполону за 1,7 милиона евра, наредног месеца иде још 500.000

Према најавама, из касе црно-белих требало би да буду уплаћена средства на име још једног дуговања
ФОТО: В. Марковић

Богат је био поствикенд програм у канцеларији Милоша Вазуре. Директор Партизана јуче је обелоданио да су у истом дану фактурисане исплате на име три ставке – дуга према Аполону, плата фудбалерима и уговора за инсталирање 75 камера на стадиону у Хумској.

Укупно, негде око 600.000 евра.

Смањили смо дуг Аполону за 1,7 милиона. План је да наредног месеца исплатимо још 500.000, чиме бисмо остали на укупном дугу од 300.000. Полако решавамо тај случај. Укопао нас је, али исплатићемо целокупну суму у познатом случају Андрије Живковића – најавио је Вазура.

Према најавама, из касе црно-белих требало би да буду уплаћена средства  на име још једног дуговања.

– Брзо ћемо исплатити награде за освајање трофеја у Купу Србије – обећао је Вазура.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mister Bin
A sta je sa novcem koji igraci redovno oprastaju odlazeci iz kluba ,.? Gde se on i kako fakturise i na cijim racunima zavrsava ?
Brazilac 11
Napred Partizan !!!
kolko je
zvezda vratila celasanu? mene vise to interesuje! u godini kad je kupila 20 igrca,koliko je vraceno celasnu? da ne bude posle, zaradili smo od takmicenja cela 3m eura!!!! evo terza,ako kazes da je cista zarada od uefa lige, znacemo da si slagao i da ti neko upumpava lovu! cao zdravo!
Calimero
Druže,koji si tekst ti čitao !?
Karlo Veliki
Crno-beli cirkus. Da je ova Uprava sposobna podnela bi krivicnu prijavu protiv Djurica i kompanije ali se plase da se ne otkriju spojeni sudovi kriminala u kojima su i neke "velike zverke". Sa druge strane, i sami nisu bez putera na glavi kroz pustanje bez obestenja i raskidanje ugovora na stetu kluba. Sa strane gledano nije nemoguce da su "Partizan i Apolon" ugovoriuli ceo ova slucaj da bi se na kraju neki Srbi oparili.
I.G.
Створили смо играча, улагали у њега и сад још морамо да плаатимо. Додуше, узели смо унапред одређену суму новца, али сам сигуран да нисмо ништа зарадили оваквим пословним потезом. Ко је смислио овакав уговор? Одговорни за овакво штетно пословање морају да одговарају. Ако нико не подигне оптужницу, значи да одобрава овакав начин прада.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.