Почетна / Фудбал / Партизан

Јанковић: Постигао сам један или два гола десном ногом... Бићу још бољи

Марко Јанковић био је аутор првог гола црно-Белих у групној фази Лиге Европе
ФОТО: partizan.rs

Марко Јанковић је у Швајцарској, против Јанг бојса, показао да у ногама поседује барут за велика дела. Гол у режији крилног нападача већ у 11. минуту креирао је делиријум међу Гробарима и изазвао помисао: ако се по јутру дан познаје...

Егзекуција добија још више на значају имајући у виду две чињенице: Јанковић није играо на изворној, десној страни и мрежу је затресао слабијом, десном ногом.

- Знао сам да ћу да играм лево, тренирали смо тако последњих дана. Нова позиција за мене, искусио сам је само неколико пута током каријере. Професионалац сам и трудићу се да испуним све задатке на најбољи могући начин – обећава Марко Јанковић.

Уз додатак:

- Постигао сам један или два гола десном ногом и остварио неколико асистенција. Погодио сам у правом тренутку, надам се да је то најава мојих још бољих партија у наставку Лиге Европе.

Елаборација дуела:

- Знали смо да нас очекује тежак меч против индивидуално јаке екипе. Од почетка су због вештачке траве били у предности, ипак, брзо смо се адаптирали. Чини ми се да је 1:1 најреалнији резултат, иако је било много прилика на обе стране и за три бода.

О важности ремија:

- Много нам значи бод, увек је добро почети с позитивним резултатом. Наше шансе за нешто више су код куће.

Партизан ће, пак, Динамо дочекати пред празним трибинама.

- Имамо искуство против Видеотона, потпуно нефудбалска атмосфера. Било би нам лакше с навијачима, мораћемо добро да се припремимо – сматра Јанковић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Football
Jankovicu pokazalo se na ovom mecu da bolje igras na toj strani.
realno
Ko li ce da sudi protiv Radnickog pitanje je, Crno im se pise ako bude normalno sudjenje
BS
@realno Kako te bre nije sramota da napises ovako nesto?!
Labud
Pakao je igrati bez navijaca. Nek to bude nauk. Pogotovo kada se bude igralo sa Skenderbegom.
Ranko
Bice jako tesko protiv Dinama. Ne samo zbog njihovog kvaliteta, nego i zbog cinjenice da nasi igraci nece imati vetar u ledja sa tribina, koji je u ovakvim mecevima neophodan. Realno, oni su favoriti, pa bi i bod bio kao kuca. Iskreno se nadam da ce Suma biti spreman za tu utakmicu, kao i da ce konacno da pokaze da vredi para koje su za njega date. Ja se plasim da on nema kvalitet kao Leonardo, ali bih voleo da me igrama demantuje i da ga nadmasi.
Padavicar
Jel to onaj cirkus igrac sto se baca ko sumanut u protivnickim 16-tercima samo da bi iscenirao penal... zato u evropi redovno dobija zute kartone zbog Simuliranja!!
Bik Koji Sedi @ Padavicar
Nemoj da mu zameris. Gledao Mrdju pre tri godine u derbiju,kada se valjao,pa video kako mu je partizanovac Mazic svirao dva penala za 9 minuta,pa se decko ponadao...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.