Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: У другом полувремену били смо Партизан, баш онакав какав ја желим, Стојковић се налази у врхунској форми

Тренер црно-белих расположен после ремија у Швајцарској с Јанг бојсом (1:1), нарочито издањем у другом полувремену
ФОТО: Ројтерс

Црно-бели синоћ у Швајцарској нису изневерили команданта: Мирослав Ђукић је уживао у храбром, офанзивном Партизану!

Отуд, на конференцији за штампу непосредно по избореном ремију с Јанг бојсом осмех на лицу шефа струке Парног ваљка:

- Веома сам срећан, у другом полувремену били смо - Партизан. Баш онакав какав ја желим! Честитам момцима на врхунској борби и храбрости, упркос бојажљивом почетку касније су показали европско лице. Уверен сам да ће на следећим утакмицама да буде још боље.

Владимир Стојковић је бранио чудесно?

- Стојковић се налази у врхунској форми. Одлично ради, веома смо задовољни с њим. Не само да добро брани, већ нам доноси и – озбиљност, сигурност. Веома битна карика!

Да ли сте задовољни бодом, с обзиром на то да је Партизан могао и до – сва три?

- Задовољан сам, поготово начином на који смо изборили бод. Није тешко победити у Швајцарској, представили смо се у правом светлу.

У 11. минуту – лепота фудбала оличена у егзекуцији Марка Јанковића, само 120 секунди нешто недопустиво – експресно изједначење?

- После врхунске акције и гола као да смо се повукли назад да чувамо... нешто. То не сме да се деси. Погодак смо примили после аута и гужве у шеснаестерцу. Недопустиво, још нам недостаје европског искуства. Ми смо Партизан, увек треба да играмо нападачки, не смемо да дозвољавамо противнику да доминира.

Динамо Кијев се издвојио на челу табеле победом против Скендербега – 3:1?

- Очекивано. Група је отворена. Битно је да не губимо на гостовањима – нагласио је Мирослав Ђукић.

Судија Иштван Ковач често је био изложен звиждуцима навијача Партизана, нарочито пошто је Ожеговића и Тошића картонима казнио за - симулирање?

- То су били детаљи, судија није утицао на резултат. Задовољни смо, коректно је обавио посао – сматра Мирослав Ђукић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Луциано
Сви нешто негодују могло је овако лоша л.е. итд. А одакле је партизан дсније можда из енглеске немачке..него из ливадарске лиге где игра село звано сурдулица или бачка итд. Спусти се на ниво на коме си .стојковић је рекао само скромно па дс направимо резултат.наша лига мора да сустигне лиге пољске чешке швајцарске белгије холандије земље средње европе .па тек онда да причамо о нечему. Дали сте свесни ко су играчи типа вуличевича оба милетића остојича јевтовића ођеговича и др. А опет се носимо са писменијим и богатијим клубовима .дали сте свесни да нам је отишао николић да се прекинуо континуитет да леонардо штрајкује да је сума касно и неспрфман дошао да мжнам је отипао ђурђевић топ играч да су тек дошли права појачања стојкович и тошић итд .да срећом ђукић сваког дана све боље припрема тим будите гробари на земљи и бодрите клуб врло могуче мођемо да презимимо .партизан игра тако како а и други играју слично тако да неморамо да се секирамо.
journalist u mirovini
Nisam očekivao više od remija.S obzirom da je nedostajao SUMA,nisam očekivao pobedu.Partizanu fali jedan Taribo West,pa nam niko ne bi bio ravan" Pored toga,treba nam i jedan brzi špic igrač,koji u trku sa lažnjacima daje golove.
Bojan
Leonardo bi resio ovu utakmicu. Ozegovic je losiji fudbaler od Djurdjevica. Slabiji smo, jer Suma nije pruzio nista. Bolje da smo Leu povecali platu, to bi se vise isplatilo od Sume.
Pigeon
...Ukratko, nedostaje jedan Leonardo!
Radan
Ono sto upada u oci je da su svajcarci imali prilicno sansi i da ne bese Stojkovica, poraz bi bio neminovan. A zasto? Zato sto mi nemamo jake igrace na poziciji zadnjih veznih. Everton mnogo drzi loptu i gubi snagu, Jevtovic i ostali nisu dorasli toj poziciji. Mozda treba povuci Tawambu, mada i on ne igra iz prve. Odbrana je posebna prica, naizgled svi su dobri ali uvek se desi da neko pogresi. Nije Partizan igrao lose, medjutim nedovoljno za pobedu. Tosic je izgleda dostigao maksimum i ide silaznom linijom. To vidi svako ko se bar malo razume u fudbal. A napadaca objektivno nemamo, Ozegovic je limitiran a Solomon nezreo za ovakve utakmice. Sve u svemu ne bas optimisticki pred naredne meceve. Nadao sam se pobedi sinoc, medjutim s obziron na igru, bod je ogroman. Na kraju, ovo sto radi RTS, ne samo zbog prenosa, nego nacin kako (ne)prati sampiona drzave, je tragikomicno i jako jako poltronski. Ili je ogroman strah u pitanju.
Pigeon
Jevtovic igra totalno bez energije!? Kao starac Foco...Bio je tu zbog prekida, ocekivao sam to, ali kod nasih prekida nijedna lopta nije isla na njega, na prvu, vec je Tosic sve centrirao po centrali. Tosic razocaravajuce, Tavamba mora bolje, Ozegovic se trudi, bice tu i golova...Bas tako deluje. Kao dobra odbrana, a onda neko ispadne...Mislim da Djukic malo radi na tome. Vec sam gore napisao, da se ne ponavljam. Ne bih da zanovetam, dobar bod protiv veoma nezgodne ekipe, mozda nam teze bude na JNA...Jasno je da ove zapadne ekipe imaju brzinske kvalitete, ove istocne ipak nama vise odgovaraju na tom planu, ali bez poslovodje u timu, u Evropi nemamo sta da trazimo...
Rade
Potpisujem svaku reč
Brazilac 11
Rezultat je dobar, ali igra je morala biti bolja. Opravdanja ima, jer je ovo bilo sramno suđenje. U pojedinim trenucima je bilo toliko sramno, da me je stid bilo što igramo u tako hohštaplerskoj ligi. UEFA je pala na veoma niske grane.Što se tiče igre, bez jake sredine nema velikih rezultata. To Jeftović ne može, a i moj borbeni ljubimac nije u formi.I ponoviću nešto: Janković nije igrač za velike domete F.K.Partizan. Janković igra za svoju slavu i ništa više, zato i nema jake sredine po 70 minuta i više tokom utakmice.Znam kako će neki reagovati, ali samo oni koji imaju ocenu dobar 3 iz poznavanja fudbalske igre.Dakle, da bi bilo golova i pobeda, da bi Partizan bio sigurniji, da ne prima lake golove, mora da se reši problem igre na sredini terena.NAPRED PARTIZAN !
Pigeon
Naravno da nedostaje sredina i organizacija igre. Mi nemamo pleja, nadam se da to bude bolje sa Sumom, mada i kada je igrao, on nekako nije bio na toj poziciji. Nama igru prave stoperi, onim bunarenjem na Tavambu, ovi nas procitali, pa Tavamba nista nije mogao da odigra. Do sada smo dobro prvo poluvreme odigrali samo protiv Videotona u drugom mecu. To se stvar za analizu. Koliko to tzv. strucni stasb zna sa peipremi mec? Kod Nikolica su nam glavni nosioci bili Leonardo i Djurdjevic, a kod ovoga koga neki zovu i trener Golman! Mislite o tome! Inace, tezak protivnik, cvrst, organizovan i posebno brz i to na brzoj podlozi! Tako da sa te strane moraju da idu pohvale i komplimenti. Samo napred!
Rade
Svaka je tačna.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.