Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Били смо ближи победи; Сулејмани: Ми треба више да жалимо

Јанг бојс и Партизан ремизирали су у Берну (1:1) пре 13.004 гледаоца у 1. колу Б групе Лиге Европе
ФОТО: Ројтерс

Миралем Сулејмани се трудио, али није му баш ни ишло. Крилни нападач Јанг бојса је професионалац од главе до пете, али – као да срце није дало...

– Са много емоција ушао сам у утакмицу, пуно времена провео сам у Партизану. Тврд меч, са доста дуела и шанси. Имамо више разлога да жалимо: играли смо на домаћем терену.

Брзоноги фудбалер је додао:

– Пратим Партизан, има добру екипу, са више добрих индивидуалаца. У фокусу ми је, наравно, репрезентација, драго ми је што ћемо да одемо тамо где заслужујемо. Селектор је урадио одличан посао и верујем да ће све да се заврши како треба.

Сулејмани је задовољан у Швајцарској:

– Ово ми је трећа година, у октобру ме очекују преговори о наставку сарадње...

Тренер Партизана Мирослав Ђукић није крио задовољство:

- Увек је добро однети бод са стране. Задовољан сам са другим полувременом. У првом смо били уплашени, нисмо били агресивни. У другом смо доминирали, правили шансе, били смо ближи победи. Наметнули смо тада један европски ритам, веома сам задовољан.

Капитен Мирослав Вулићевић додао је:

- Не могу да кажем да смо задовољни, али ни да нисмо. Кад се све сабере, подела бодова је реална. Бод на страни је велики бод.

Адолф Хутер, тренер Јанг бојса, није био идентичног, ведрог расположења као колега му – Мирослав Ђукић:

- Интересантна, отворена утакмица, с много шанси на обе стране. Потпуно два различита полувремена. Успели смо да изједначимо и од тог тренутка били смо бољи тим, али... Јасно је и да је Партизан доминирао у другом полувремену. Створили смо у наставку сусрета и одличну шансу преко Фашнахта, али нисмо успели да постигнемо гол. Реми је океј резултат.

Чини се, нисте у потпуности задовољни?

- Разуме се, хтели смо да стартујемо победом, али – нисмо успели, упркос одличном првом полувремену. Не могу да замерим ништа екипи, играчи су дали све од себе. Резултат је, наравно бољи из позиције Партизана, али остало је још пет кола до краја, довољно да побољшамо бодовни салдо – закључио је Ади Хутер.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

journalist u mirovini
Ne sekirajte se,biće još dosta šansi,samo da zaigra SUMA i da nadjete dobrog štopera! Zar ne možete da naterate Klea da dodje natrag sa srpskim pasošem ?
AcA
Odbrana partizana je nula. Samo je pitanje kada ce primiti 4-5 komada na utakmici. To se videlo i protiv Videotona gde su oni imali odlicne prilike za gol a Partizan koristio svoje.
Bik Koji Sedi @ AcA
Hoces mi,molim te,objasniti sta je cilj i smisao fudbala? Sanse,ili golovi? Da li si to isto pricao i posle utakmice u Bariju,gde je Marselj propustio 4-5,ako ne i vise stopostotnih sansi,a vi niste presli centar za 120 min,pa se posle izvukli na penale?
Dragan Bgd
Tacno,uvek je bod sa strane kao kuca,mada sve zavisi i sa kakvim timom igras i kuci,medjutim,ovaj prica da je bio blizi pobedi,verovatno tako zeli,protiv Zvezde golman igrac utakmice,ispogadjali ga Boaci 2 puta i Srnic,ovi ga ispogadjase 5 puta,mada je skinuo onaj nogom,saigraca mu.E sad se postavlja pitanje,fdokle ce ta sreca da traje da vam pogadjamo golmana toliko puta,ja mislim da ste sve kredite ispucali i bojim se da ce sledece da idu malo vise u stranu i busice vas svi.Da nisam gledao utakmicu,mozda bi i poverovao u ovo ali,gledao sam i video,sta,oducise vas ljudi od fudbala.
Maestro Mozzart@DraganBgd
Samo ću te pitati ko je bio igrač utakmice Zvezda - Olimpik? I ko je tada Zvezdi doneo trofej KEŠ-a? Da li je i to krš ekipa bila? Koliko je Zvezda tad za 120 min. puta sutnula u okvir gola ili sutnula loptu uopste? Gubis se decko, a to ti nije zdravo za vugla.
Dragan (zeleo bi biti) iz Bgd-a
Ma samo kad si ti danas izbacio sopstvenu zuc... sada ti je valjda lakse... ah da zaboravih, takvima je svaki dan mracan... zao mi te... ali i nije... jer ima nekih kojima Sunce svaki dan sija i ne postoji mrakac koji to moze da promeni. Pusica za tebe i ostale hejtere. P.S. Da su vas ljubili na vreme, postali bi cestiti ljudi, ovako... pa ostaje vam da mrzite sve oko sebe. Jos jedna pusica
Madjionicar
Koliko cinicnih i zlonamjernih komentara. Mora da mnogo bole ovi Partizanovi uspjesi kad se ovako komentarise.
pngro
imali smo PUUNO srece, i odlicnog Stojkovica, pozadi kao i pre, puuno iskakanja ! sve u svemu zadovoljavajuci rezultat !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.