Почетна / Фудбал / Партизан

Одлазак из Хумске: Ален Стевановић у Левском

Недељу дана после сазнања да неће поново морати да оперише скочни зглоб Ален Стевановић је напустио Партизан
ФОТО: Н. Неговановић

Крилни нападач црно-белих Ален Стевановић преселио се у Левски. Сарадњу са бугарским великаном бивши репрезентативац Србије орочио је на две сезоне, претходно се споразумно растао са црно-белима.

Пре тачно две године, Стевановић је дошао у Хумску из Торина, такође, је био у питању последњи дан прелазног рока.

Због повреде некадашњи играч Интера није играо од марта ове године, претходно је код Марка Николића био стандардан првотимац. Уживао је поверење Зорана Милинковића, Љубинка Друловића и Ивана Томића.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mika
Koliko poslovni i sposobni==izgubili na stevanovicu 900 hiljada,zimus dobijali od antalije 500 plus morali davat platu i porezi razlika tolika,Neco mihajlovic dobijali od Andrlehta 3,6 miliona zimusod andrlehta a sad prodat za 1,6 miliona.Dali za sumu 1,65 miliona u tri godine plata po 600 hiljada i porezi ukupno 4,3 miliona a nece ga niko platit mil.Od milenkovica 5,100 nisu dobili nista,Ramadani ga prodao da bi naplatio proviziju 510 hiljada u 2,5 miliona za Zivkovica,,,Usput prodao i vlahovica 2 miliona,,,uzeo proviziju 200 hiljada i otac vlahovica uzeo 500 hiljada,,,Izgubili ukupno 10,5 miliona i to je nesposobnost a ostalo na rate dobit,,,,Trebali zaradit 23-5 miliona a zaradili 13 miliona i doveli hrpu nevazni igraca jer se novac vise ne moze uzimat pri prodaji samo pri kupovini povisivsi plate igracima nenormalno a ovi imu kesu cisto isplacivali.Uprava sama nije prodala direktno ni jednog igraca jer ne znaju ali posrednici da.SRAMOTA A PRAVA ISTINA,,,
Karlo Veliki @ mika
Vrlo si blizu u razotkrivanju visine i nacina pljacke u kojoj pored VVV koalicije funkcionisu Zecevic,crnogorske agencije i menadzeri te Ramadani. Ovima je maska Iliev kome su dali "saku dolara" da dovede pojacanja sto je on verovatno polovicno uradio, sto cemo videti pred Novu godinu.
Da pogadjamo?
Elem, otisao po cuvenom izumu 'za oprost dugovanja', tj. za 3 plate, tj. 30.000 evra. Preciznije, 3 terevenke odabrane ekipe na splavu sa klopom, preskupim sampanjcem, polugolom krestavom pevaljkom, belim prahom i zavrsnicom sa ekskluzivnim eskort damama. Alena se uskoro niko nece ni secati... Razjasnjenje za one koji se grizu zbog odlaska solidnog igraca za dz.
Legat
Kad se setim da je ovaj igrao u prvoj postavi u Zagrebu protiv Hrvata, dok je Mihajlovic bio selektor...auuu...
aca
Problem sto je vrhunski igrac i pitaj saigrace za njega,brzina,dribling,sut,kretanje sa loptom,za sve igrace majstor,,nije hteo zbog uprave da igra jer ga prevarili i godinu nisu dali plate,igrao na molbu Nikolica zbog njega i zato Nikolic napustio klub ne pozdravivsi se sa upravom a isto i alen,,bio povredjen protiv zvezde,operisan uspesno,govorio da ga boli samo da ne bi igrao za ovu upravu i ovi ga pustili bez obedtecenja da ne bi pricao o njihovim lazima iprevarama i cuti kad ne poznajes ni fudbal ni desavanja u klubu a inace bio igrac idealne ,jedanestorice u italiji i dobio nagradu.
Labud
A ne secas se kako je Darko Lazovic propustio da ustopa sporu loptu sa 5 metara razdaljine u Glazgovu protiv Skota? Lopta odlazi u aut, Miha se hvata za glavu i vadi Lazovica napolje. Ne secas se Micka protiv Belgijanaca kada smo ih urnisali u prvom, a popili 3 laka u drugom zbog upravo te rupe na sredini? Ipak, nesto najgore je Scepovic koji i njegovih 9 minuta protiv Hrvata.
dejavu
Na kraju smo bas na tom desnom krilu ostali najtanji.Ali dobro.Sad kad su u timu i Tosic i Suma,Jankovic nece biti prva opcija za izvodjenje prekida a i generalno ce manje imati loptu u nogama nego do sad (valjda).Pa nek povuce loptu i asistira koji put i ok je.Djukic,sada,sa svim novajlijama, i da hoce ne moze mnogo da pogresi.A na svu srecu, je ponesto i uspeo da nauci od Olimpijakosa i Vozdovca.. pa delimicno odustao od URA MI SMO PARTIZAN suicidalnih parola...Medjutim,silne besmislice u intervjuima,i razne takticke nebuloze (Ilic-Suma npr),i dalje ne ulivaju poverenje.Djukicu zelim,ako je sposoban, jos da napreduje,ali steta je da ovakav-vec ozbiljan tim,nema malo ozbiljniajeg i trenera...ILIEV ,ne zaboravi da je i trener tvoja odgovornost...
moje ime
Slazem se. Protiv Olimpijakosa smo u Beogradu isli na sve ili nista, a to je bila velika greska. Valjda smo mislili da ce u Atini biti 5:0 za njih. Posle prvog meca smo shvatili da mozemo sa njima. Ali vec je bilo kasno. Da nismo jurili rezultat u Beogradu, svasta je moglo da bude u dvomecu. Ali kada sagledamo realno, nismo mogli to da znamo. Razlog - neiskustvo ovog tima sa jakim protivnicima. Sada u Ligi Evrope imamo sansu da se takmicimo i da pokazemo napredak. Eventualni prolazak grupe bi bio lekovit i imao bi ogroman znacaj za Partizan i srpski fudbal u celini.
Bik koji sedi @ Mk
...uz ogradu da je razlika izmedju Olimpijakosa i Videotona ipak poprilicna...
Прикажи још одговора
Zuk
Zadnju utakmicu protiv Zvezde odigrao je maestralno.zao mi je sto odlazi jer je mogao da bude u takmicarskom delu ekipe u prvih sesnaest.Da li jePa rtizan dobio obestecenje ili nije.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.