Почетна / Фудбал / Партизан

Горан Пандев не жели у Партизан

Партизан тражи појачања пошто ће на јесен играти групну фазу Лиге Европа, где ће му противници бити Динамо Кијев, Јанг Бојс и Скендербег
ФОТО: М. Рашић

Фудбалер Ђенове и капитен репрезентације Македоније Горан Пандев негирао је данас да ће прећи у Партизан.

- Не знам ништа за најаве Партизана и не знам одакле потиче све то. Ја сам пре неколико седмица продужио уговор са Ђеновом. Добро ми је овде и срећан сам - рекао је Пандев за македонске медије.

Медији у Србији су пренели да је једна од жеља Партизана 34-годишњи македонски нападач и да је успостављен контакт.

Пандев је са 18 година из матичне Беласице отишао у Интер и од тада је наступао за неколико италијанских клубова, попут Лација и Наполија, а једну сезону је био члан турског Галатасараја.

Партизан тражи појачања пошто ће на јесен играти групну фазу Лиге Европа, где ће му противници бити Динамо Кијев, Јанг Бојс и Скендербег.

Црно-бели су, по писању медија, заинтересовани за бројне играче, попут Зорана Тошића, Бојана Кркића, Миралема Сулејманија, Милана Митровића, Рајка Брежанчића, Николе Стиљковића и Слободана Рајковића.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Idi begaj
Ne pročitah, recimo, nigdje danas da su Partizan i Zvezda do sada tri puta igrali derbi u avgustu i da je uvijek bilo neriješeno, ali ni da je oba puta kada je Zvezda bila domaćin bilo 2:2.
Karlo Veliki
Gledao sam klipove Solomona i mogu reci da je ekstreman potencijal. Mozda treba odmah otkupiti njegov ugovor i forsirati Jovanovica i njega u spicu. Bacati silan novac u ovom trenutku je nepotrebno a ako vec zele da ulazu prilika je da sa africko-juznoamerickog trzista dovedu mlade.
Figaro
Umesto da velica trenutak srpskog fudbala i danasnji derbi velika vecina sportskih novinara u Srbiji tabloidnoscu zaglupljuje sportsku javnost. Primer za tako nesto su pisanja o prelaznom roku u FKP ili stvaranje konfliktnih uslova za utakmicu Partizan-Buducnost.
Miki
Šokiran sam. Još samo da kažu da ni dolazak Krkića nije realan pa da se zapitamo čemu sve to
STEFAN
Hvala BOGU što ne dolazi!!! Nama treba brz i skočan špic, sa od 24 do 28 godina, sa evropskim iskustvom, jer klub treba da gleda da dovede špica koga za godinu, dve može prodati i zaraditi jer ovako ofanzivan Partizan može i od Trujića napraviti špica sa odličnom statistikom?! Imate sigurno mnogo ponuda, zato gledajte samo one špiceve koji imaju karakteristika Abubakara!!! Pozdrav svima!!!
Madjionicar
A Pandev inace nema evropskog iskustva. Usput receno, jel' stvarno mislis da je to pametna ideja? Da dovodis igrace da ti igraju u klubu maximum 1-2 godine, pa da ih preprodajes dalje? Ovo sto smo doveli Lea, pa ga prodali poslije jedne sezone je glupost zesca i kratkorocno je mozda i bilo dobro za Partizan – pomogao nam osvojiti titulu, plus smo jos zaradili na transferu – ali vidjeli smo u kvalifikacijama muku kad moras ispocetka da uigravas tim umjesto da ti igra isti tim koji je vec uigravan predhodnih godinu dana. Objektivno, da nam je dosao neko malo tezi od Nikolica i Videotona, pitanje je da li bi prosli dalje. Ne pravi se novi tim svake godine, legendo. To jeste postala praksa u Srbiji, ali pogledaj malo kako to rade uspjesniji klubovi u Evropi, pa ti mozda bude malo jasnije sta hocu da kazem.
Abu
To je odlična ideja, kako se samo niko nije ranije setio da u srbiju dovodi odlične igrače sa evropskim iskustvom

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.