Почетна / Фудбал / Партизан

Хумана акција Партизана, и играчи добровољно дају крв

Фудбалски клуб Партизан у сарадњи са Институтом за трансфузију Србије сутра од 10 до 15 сати организује акцију добровољног давања крви у ресторану на источној трибини стадиона у Хумској
ФОТО: ФК Партизан

Због алармантности ситуације на коју су указали све релевантне здравствене установе, акцији добровољног давања крви приступиће и читав први тим ФК Партизан предвођен Мирославом Ђукићем и стручним штабом, који ће сутра у наведеном термину доћи и дати крв – наводи се у саопштењу црно-белих.

Како се истиче, и поред присутног умора, потребног периода за опоравак, пута за Мађарску на одлучујући меч за Европу, првотимци Партизана ће још једном показати своју људскост и карактер одлучивши се да својим личним примером укажу на алармантност ситуације и дају крв најугроженијима.

- Напомињемо да су крвне јединице преко потребне како би се спровеле заказане операције и осигурао живот бебама, дојиљама, старима и болеснима! Сви добровољни даваоци који сутра дођу и дају крв на поклон ће добити карту за утакмицу Партизан - Напредак, као и поклоне из црно-белог бутика – поручују из редова шампиона Србије.   

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Гробар са Истока
Ко год да организује овакве акције треба поздравити и помоћи-ако сте у могућности- здрави и имате времена. Добровољни даваоци крви знају колико је то хумана ствар. Крв се брзо обнавља у организму тако да о томе не треба размишљати. Игла ко игла. Само пумпај док не кажу доста. Наравно, без алкохола пре давања, а после како хоћеш.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.