Почетна / Фудбал / Партизан

Радин: Доминантни! Ђурђевић: Добар резултат...

Милан Радин је као и против Војводине у Новом Саду почео утакмицу уместо Бразилца Евертона.
ФОТО: В. Марковић

- Тешка утакмица, иако се вама ван терена чинило да је досадно. Мађари су чекали нашу грешку, могли су да нас казне у финишу, срећа да нису. Доминирали смо, али нисмо створили стопостотну шансу. Имамо ипак, добар резултат за реванш. Сваки реми са постигнутим голом води нас даље. Анализираћемо све што смо урадили у првој утакмици и бити још спремнији за дуел у Фелшуту – истакао је дефанзивни везиста црно-белих.

Урош Ђурђевић није издржао због повреде свих 90 минута. Нападач Партизана у финишу је препустио место младом Ђорђу Јовановићу. Голгетер црно-белих постигао је и гол, али је поништен због прекршаја над играчем Видеотона.

- Осетило се да смо уморни од напорног ритма. Видеотон је мало одморнији од нас. Остварили смо ипак, добар резултат. Штета је што нисмо постигли гол, али је јако битно што смо и сачували мрежу – рекао је Ђурђевић.

Мађарски представник играо је како је шпиц Партизана очекивао:

- Очекивао сам да чекају нашу грешку. На крају утакмице гости су имали стопостотну шансу, Стојковић је феноменално интервенисао.

Бољи амбијент црно-беле очекује у четвртак у Фелшуту.

- Сваки нерешен резултат са постигнутим голом води нас у Лигу Европе. Имаћемо доста простора и по боковима. Анализираћемо први меч пре реванша и добро се спремити за велику борбу у Мађарској – истакао је Урош Ђурђевић.

Марко Јевтовић је водио велику битку са играчима Видеотона на средини терена. По завршетку утакмице везиста Партизана изашао је пред новинаре са ледом на колену.

- Очекивали смо овако тврду утакмицу. И они су дошли да не приме гол. Добро је да им нисмо дозволили да нам затресу мрежу јер сваки погодак у гостима много значи. Сад ће већи притисак бити на мађарској екипи. Ми ћемо јуришати на победу. Имаћемо више простора.

Мирослав Вулићевић имао је и најбољу шансу за Партизан на синоћњој утакмици. Његов силовит шут у првом полувремену одбранио је голман Видеотона Адам Ковачик.

- Тврда утакмица. Бивши шеф Николић познаје нас, као и ми њега. Добро је да нисмо примили гол у 90. минуту. Резултат је активан и за нас и за њих. Било је необично играти против нашег доскорашњег тренера, ни ми ни они нисмо желели овакав жреб. Амбијент је био нефудбалски, сабласно празне трибине – истакао је Вулићевић.

Заменик капитена црно-белих сматра да је резервисана игра оба тима плод и важности меча:

- Нисмо срљали јер постоји реванш. Добра опомена била нам је утакмица са Олимпијакосом. Можда је требало да будемо конкретнији у нападу, али најбитније је да имамо резултат који нам даје шансе за пласман у Лигу Европе

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ivo
Moj Đurđeviću nema tebi ništa bez Lea mada si ga diskriminirao nedaju ći mu nekad loptu za 100%šansu,bilje idi uEmirate gdje je on pa onda nabijajte mreže

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.