Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Не знам да ли је у питању страх од грешке...

Стратег црно-белих после првог меча баража за Лигу Европе, у ком је Партизан одиграо без голова са Видеотоном, објаснио да су фудбалери играли под великим притиском, због ког нису успевали често да припрете ривалу
ФОТО: В.Марковић

Тренер Партизана, Мирослав Ђукић, истакао је да је његов тим играо "у страху" због потенцијалне грешке, али да ће у реваншу ситуација бити другачија.

Спор ритам утакмице, нисмо успели да наметнемо своју игру. Не знам да ли је у питању страх од грешке, али...Противник је затворено играо, покушали смо са Илићем у завршници, али остаје нам још 90 минута. Они ће морати да играју отворено у реваншу, биће више простора, мораћемо да повежемо игру између линија. Вероватно ћемо тамо бити мало слободнији и без страха. Они ће имати притисак код своје куће и надам се да ћемо то успети да искористимо – констатовао је Ђукић.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kondor
G. Djukicu , ne znam da li se varam ili sam u pravu fudbaleri Partizana su sinoc delovali totalno nespremni , ne znam da li je to strah od greske ili slaba fizicka sprema fudbalera . Ja sam siguran 100% da je ovo drugo , deluju kao iscedjeni limun , vuku loptu do iznemoglosti i kada izgube onda stanu . Fudbaler treba da bude brz da se sto brze resava lopte i da imaju tacne paseve a ne lupanje po lopti tako da ni sam ne zna kuda ide ta lopta . Za brzi fudbal fudbaleri trebaju biti 100% fizicki spremni a ne vuci se po terenu . Sinoc su fudbaleri delovali tako kao da nemaju snage ni za jedno poluvreme . Ne zna sto ce biti u revansu , ako se budu igrali produzeci fudbaleri za to nisu fizicki spremni . Sta ti radi struka koja je zaduzena za fizicku spremnost fudbalera , cini mi se da su svi skupa prespavali pripreme . Vi niste u stanju u tri dana odigrati dve utakmice , iscrpila vas Vojvodina tako da ste u ovoj utakmici fizicki podbacili . Fudbal na taktici ali i fizckoj spremi .
samo slep ne vidi
Uf kako je mucno citati ovakve izjave... Skandalozno i pokazuje kako Djukuc ne radi nista od kad je dosao na izlet u Partizan osim sto je uterao strah u igrace. I sad kad ispadnemo iz Evrope u mesecu kupanja i izgubimo derbi... Zasto ga onada uopste menjati kad ce sezona biti izgubljena? On vec ovog trenutka treba da je u avionu za Spaniju, makar ekonom vodio tim u Madjarsku ako nema ko drugi.
Grobar54
Ja neznam da li ce Djukic uspeti da ostvari rezultat u Evropi,a nadam se da hoce!Ali Partizan sa pojedinim navijacima, koji bi samo da ruse,nikada nece biti vise, od prosecnog tima! Ovi nazovi navijaci,znaju da Djukic nije doveo nijednog igraca!A da se malo pitao kod dovodjenja ovih ,sto su dosli!To i jeste najveca glupost nasih klubova,ali tako je kako jeste i to tako funkcionise!I koga onda da ubaci?!Ove sto ima i sto po njemu, mogu nekako da odigraju utakmicu!Mislim u datim okolnostima,da je Partizan odigrao solidno sinoc,obzirom da je Videoton igrao pregrubo!Sreca da Jevtovicu nusu polomili nogu,koliko je tu djonova na njemu bilo!Uprava se ponasa,kao i pre par godina,kada je klub vodio Milinkovic i kad je zamalo otisao u ligu sampiona!I tada im je trebala bolja bekovska linija,ili koji igrac sredine terena i bio bi rezultat,koji svi zelimo!
Micura
Ne mogu oni da igraju toliko lose , koliko ja njih moga da volim....pravac u ligu evrope
Yugo
Polako na povrsinu izlaze sve slabosti Partizana. Ali za to su krivi svi, od tria vv, preko ilieva I djukica do igraca. Prvi trio I iliev sto nisu doveli kvalitetna pojacanja, za koja smo pisali da nam trebaju (u svakoj liniji po jedan). Trener zato sto nije trazio pojacanja vec je legao na lazi prethofno navedenih I sto nije (a to postaje sve ociglednije) ni ovo sto ima uspeo da slozi kao tim. I Igraci zbog svega gore navedenog (ne trebaju nam pojacanja, imamo dobar tim I dobre igrace I ostale nebuloze tria vvv I ilieva) stp du umislili da su velike zvezde. I pored svega imamo aktivni rezultat, ali neznam dali cemo posle revansa jos vise da kritikujemo ili cemo nekoga da dizemo u nebesa. Ja moslim da cemo Stojkoviva da slavimo posle ovog dvomeca. Zivi bili pa videli. Pozdrav.
Branko
Yugo, nemoj molim te da u isti kos stavljas igrace i ove sto si poredjao. Igraci rade ono sto im se kaze i kako im se kaze. U nasoj igri (suvise jaka rec, post toga nema) ima toliko slabosti, toliko propusta, toliko neorganizovanja, da je to nedopustivo ni za igru nekog zonasa. To je krivica "struke" i nikog drugog. Ne bih da elaboriram, ali reci ti meni, dali su igraci krivi sto niko iz veznog reda ne prilazi stoperima da prihvati loptu? 90% lopti prebacujemo u protivnicku polovinu, iskljucivo izbijanjem lopte, sto je nedopustivo. E, vidis prijateljj, to neko treba da radi sa igracima, da im kaze kako treba da se krecu, da ne sme da bude razdaljina izmedj spica i stopera, nikada veca od pedesetak metara, a najcesce i manja. Ali z a tako nesto treba ekipa da bude fizicki odlicno pripremljena, da se ba treninzima radi, radi, radi...a ne da se rekreira.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.