Почетна / Фудбал / Партизан

ОДЛУКА У МАЂАРСКОЈ: Нула у Хумској, Стојковић спасао Партизан у надокнади, судија помогао Видеотону (ВИДЕО)

На почетку другог полувремена најбољи играч Видеотона Хенти са две ноге згазио је Јевтовића, а судија Битон није досудио ни фаул, иако је старт био за директан црвени картон
ФОТО: И. Веселинов

Партизан – Видеотон 0:0 (0:0)

Београд – Стадион Партизана. Гледалаца: 100 (меч се игра без присуства домаћих навијача, у Хумској су само присталице гостију). Судија: Џош Битон (Шкотска).

ПАРТИЗАН: Стојковић, Вулићевић, Н. Р. Милетић, Остојић, Н. Г. Милетић, Јевтовић, Радин, Јанковић (од 78. Ђуричковић), Сума (од 66. Илић), Тавамба, Ђурђевић (од 80. Јовановић).

ВИДЕОТОН: Ковачик, Него, Јухаш, Фиола, Стопира, Паткај, Хаџић (од 33 Гереши), Солноки, Лазовић, Хенти (од 76. Марић), Шћеповић (од 43. Сабо).

 

Партизан и Видеотон нису одиграли меч који ће остати посебно урезан у сећању навијачима ова два тима. Без голова и већих узбуђења, празне трибине (само 100 навијача Видеотона у Хумској због казне УЕФА) и тек понека солидна прилика, стога ће одлука о томе ко ће у групну фазу Лиге Европе „пасти“ за седам дана у Мађарској. 

У другом минуту Партизан је погодио пречку. Вулићевић је центрирао, лопта је отишла високо, голман Мађара био је на месту и није имао потребе да реагује јер је десни бек нашег тима погодио оквир гола са горње стране.

Три минута касније гости су први пут запретили после корнера, али одбрана црно-белих успела да отклони опасност.

У 13. минуту Ђурђевић је са 17, 18 метара опробао ударац, али лопта је завршила тик поред стативе.

До 32. минута на стадиону у Хумској нисмо видели пуно узбуђења и добрих потеза, а онда је после аута Стопира одлично шутирао са 20-ак метара, али срећом по Стојковића (повратник у Хумску први пут је стао на гол Партизана од доласка из Нотингем Фореста) лопта је отишла поред леве стативе.

Три минута касније сјајна акција црно-белих и шут Вулићевића са ивице казненог простора који је зауставио Ковачик.

Уследио је нови добар удар домаћих, виђен је шут Јевтовића, а тражен је и пенал после корнера, но резултат је остао непромењен.

У 40. минуту гости су поново запретили, Лазовић је добро центрирао ка Шћеповићу, али српски нападач се није најбоље снашао пред голом матичног клуба.

Надокнада времена „донела“ је ново узбуђење пред голом српског шампиона, али поново се гости нису снашли.

 

У 46. минуту судија Битон је помогао гостима, Хенти уместо да добије директан црвени картон због старта на Јевтовићу, прошао је чак без досуђеног фаула, а срећом везиста црно-белих без повреде.  

Три минута касније Битон је досудио фаул на 17 метара на Јевтовићу. Јанковић је узео лопту и очајно шутирао из изгледне позиције.

У 52. минуту Јанковић је фаулиран после сјајног соло продора на ивици казненог простора, мало улево од горе поменуте ситуације. Овога пута Сума је окушао шут, апи ни он није успео да погоди гол.

Пет минута касније штопер Милетић је имао прилику, али гости су успели да одбију тај напад Парног ваљка. Неколико момената касније Јухас је после корнера који је извео Лазовић запретио црно-белима. У 59. минуту Ковачика је на муке ставио Вулићевић, али гола није било ни овога пута.

У 69. минуту Партизан је дао гол, Ђурђевић је би стрелац, али судија је проценио да је нападач домаћих направио фаул.

 

У последњих 20 минута није било већих узбуђења све до последњих секунди када је сјајни Стојковић одбранио зицер Паткаију.

 

Реванш меч ће се играти за седам дана у Мађарској.

Коментари72
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rale
Vazno je da Zvezda i Partizan u revansu odigraju 1:1 i tako nasem fudbalu donesu jos neki poen za nareddnu sezonu. Mislim da to nije nemoguce.
Miki
Uprava napolje jedino resenje.
grobar 50+
igracima je mnogo nedostajala podrska navijaca. kad sa juga zagrmi RATKO MLADIC protivnik se sledi od straha.
Zoran
Lepo sam ja rekao da ce mo plakati za Leonardom, Zar nije bolje da smo njemu dali Milon nego sto smo te novce dali za Sumu, Kakav je to igrac bio sad se vidi bez njega ni Djurdjevic nije isti igrac, i ove sezone ce dati upola manje golova videcete. Veliki propust nase nazadne uprave! Djukic nije trener za ovakvu ekipu i za nasu ligu.Ovi igraci su limitirani kvalitetom i ne mogu da ispostuju njegovu viziju igre... Svaka cast za Nikolica znalo se da ce ovako postaviti taktiku, zna covek da igra na rezultat...
objasni, molim te
A trener ima nekakvu viziju? A koju to?
PENZIONER
sudije mogu da pogrese ... kao u jucerasnjim slucajevima na utakmicama partizana i zvezde ... greske koje nisu plod namere, naredbe ... vec slucajne. od sudijskih gresaka vise vredja komentarisanje istih ... od tv komentatora ... sve ostalo sami prosudite ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.