Почетна / Фудбал / Партизан

Марко Николић: Емоције су присутне, лагао бих када бих рекао другачије

"Партизан је свима нама кућа, институција, дом за сваког од нас тамо, то не може нико да нам одузме, то је наш интимни осећај и то не може да се мери, као свака љубав"
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Видеотона Марко Николић рекао је вечерас да су емоције према Партизану присутне, али да предстојећем двомечу мора се приступи максимално професионално.

– Емоције су присутне, лагао бих када бих рекао другачије. Партизан је свима нама кућа, институција, дом за сваког од нас тамо. То не може нико да нам одузме. То је наш интимни осећај и то не може да се мери, као свака љубав. Морамо професионални да будемо, ти људи тамо нас плаћају, максимално су коректни и морамо да дамо максимум – рекао је Николић новинарима у Београду.

Фудбалери Видеотона гостоваће сутра Партизану у првој утакмици плеј-офа квалификација за Лигу Европа.

Дошли смо до плеј-оф фазе Лиге Европа. Жреб је желео тако да идемо на Партизан, а то је противник ког нисмо желели. Овај тим Видеотона полако постаје ратничка и победничка екипа и ја сам срећан сам због тога. Избацивањем Бордоа смо направили сензацију. Сада живимо мали сан, а то је да смо на домак од групне фазе Лиге Европа – рекао је Николић.

Он је казао да шанса за његов тим може да буде то што је Партизан има императив уласка у ЛЕ.

С обзиром на то да сам доста времена провео овде, знам да је за Партизан улазак у ЛЕ једна врста морања. То може бити шанса за наш тим у сутрашњој утакмици. Знам да се у Београду ништа не решава. Имамо других 90 минута у Мађарској. Треба бити максимално концентрисан као у свакој европској утакмици, без права на грешку, како би се дошло до доброг резултата.

Утакмица ће се играти од 21.00 на стадиону у Хумској без присуства публике.

Незадовољан сам што ће се играти пред празним стадионом. Било би много лепше да је пун, јер сутра неће бити фудбалска атмосфера. Ко се боље прилагоди томе боље ће проћи – рекао је Николић.

Бивши тренер Партизана казао је да његова екипа мора да игра такмичарски фудбал и да покуша да заустави офанзивни фудбал црно-белих.

Николић је прошле сезоне тренирао Партизан с којим је освојио Супер лигу и Куп Србије.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zole
Hvala za duplu krunu, mada nacin na koji si otisao iz kluba ostavlja gorak ukus u ustima. Pregovarao si sa madjarima mesec dana pre zavrsetka prvenstva i vec tada dogovorio sve uslove, a ovamo si pricao pricu kako ostajes 100% i da si spremio listu pojacanja. Partizan te je stvorio kao trenera i ako si doneo takvu odluku,morao si je saopstiti ljudima iz uprave vec u aprilu kako bi na vreme spremili zamenu, a ne ovako sok usred juna, 2 nedelje pred pripreme. Sreca pa je Djukic bio slobodan i sto je hteo da dodje
Savest
A zasto si pregovarao sa njima mesec dana pre zavrsetka naseg prvenstva i otisao glavom bez obzira iz kluba koji te je stvorio trenerom... Po istom principu izdao si i Vojvodinu i dosao u Partizan. Zato ces dobiti otkaz i u Videotonu jer Bog sve vidi... Nadobudni prepotenko mogao si da uspes samo u Partizanu...
pfc
Ne lupaj! Pregovarao možda jeste, ali glavom bez obzira nije otišao! Lepo je odradio posao i više nego uspešno (na vašu cigansku žalost) osvojio duplu krunu i pozdravio se sa svima! Čovek je otišao za mnogo veću platu u mnogo zdraviju sredinu!
MBT@savest
A sta bi TI radio da umesto 12 godisnjih plata, dobijes dve do dve i po plate? Odgovor se sam namece, zar ne! A pritom si i sa one strane brda, 1000000%, jer svi MI volimo naseg Marka Nikolica i ne da mu nista ne zameramo, vec ga podrzavamo u svemu jer je jedan od najboljih trenera koje je Partizan imao u ovom veku. A savest umiri tako sto ces da pitas onog tvog ekonomskog maga kako i zasto on nije ministar finansija, pa da nam svima svane.
pngro
u svakoj drugoj prilici pozeleo bih ti srecu ... ovako Partizan iznad svega
Uefa da reaguje
Klasicno pustanje i namestaljka u najavi...
Kladionica da isplati
E da je tako pa da se svi obogatimo!
misa tumbas
emocije? pobego si bez da kazes cao. Pokusava da drzi vrata otvorena pa kad ga oteraju bice klasika "Partizan moja druga kuca" .

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.