Почетна / Фудбал / Партизан

Ђукић: Да добро почнемо одбрану титуле, после Мачве ћемо мислити о Пирејцима, Сума на клупи

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да црно-бели озбиљно треба да схвате екипу Мачве јер желе да победом почну одбрану титуле у Супер лиги Србије.
ФОТО: ФК Партизан

- Почињемо Супер лигу, почињемо одбрану титуле против Мачве. Биће то тежак противник, екипа која две-три године игра са истом филозофијом, уиграни су и знају шта хоће. Треба озбиљно да удјемо у такмичење, да почнемо добро одбрану титуле, да покажемо своје амбиције и жеље - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.  

Фудбалери Партизана сутра на свом терену почињу одбрану титуле у Супер лиги Србије утакмицом против новајлије у лиги, екипе Мачве. 

- Код Мачве се види континуитет у раду, види се да тактички добро стоје на терену, то је чврста, хомогена екипа... Мачва има све шансе да одигра добру лигу, мислим да неће бити екипа која ће бити само једну годину у Супер лиги. То је екипа која зна шта ради и шта хоће и мислим да треба да је најозбиљније схватимо. Они су екипа која свој стил базира на чврстини, на дефанзивној сигурности и из тога ће тражити брзе контранападе. Нису екипа која се бори да води утакмицу, да има лопту, већ екипа која ће из добре дефанзиве покушати да нас угрози - додао је Ђукић

После меча са Мачвом фудбалере Партизана, у уторак, очекује први дуел против Олимпијакоса у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Тренер Партизана је  истакао да нико у његовој екипи не сме да размишља о утакмици против грчке  екипе. 

- Ми заиста не треба да размишљамо о Олимпијакосу, нама је противник Мачва. О Пирејцима ћемо размишљати после меча са тимом из Шапца. Олимпијакос је далеко, нама је ривал Мачва. 

Ђукић је најавио да ће у екипи бити промена у односу на меч против Будућности, као и да ће најновије појачање, Сејдубу Сума, меч почети са клупе.  

Тренер Партизана је говорећи о такмичењу у Супер лиги рекао да је Црвена звезда највећи ривал његовој екипи за титулу. 

- Гледао сам синоћ друго полувреме Звездине утакмице... Црвено-бели су наш највећи ривал, али ту су и Војводина, Чукарички, Вождовац је такодје озбиљна екипа... Неће бити лако, има ту доста добрих екипа. Утакмица против Будућности нам је добро дошла да схватимо да нема лаких противника. 

Упитан шта мисли о систему такмичења, односно о подели бодова, он је навео да није за то.  

- Прошле сезоне нам је помогло, али ја нисам за то. Оно што сте стекли током лиге не треба да вам се преполовљава. 

Утакмица између Партизана и Мачве игра се сутра од 19.00 на стадиону у Хумској.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

???????????????????????
smirite se strucnjaci...
JA
Nije tacno to za podelu bodova prosle sezone, mi bismo bili prvi i da nije bilo podele jer je zvezda bezala 6 bodova pred podelu a mi smo zavrsili sa 3 u plusu posle 2 poraza zvezde, od nas i od Vozdovca. Znaci imali bi isto bodova i bili prvi cak i tako. Ja jesam za podelu bodova jer ipak je u pitanju plejof a ne treci krug sa svima, u mnogo sportova se u plejof ulazi samo sa prednoscsu domaceg terena tako da je pola bodova dovoljno i cini trku zanimljivijom.
celtis
molim vas, ako ima ko u partizanu da zna pa da objasni djukicu sta znaci rec iluzija
Nikola
hahaha e u pravu si sto se tice toga :D A sto se tice kritika na njegov racun, zapusice vam usta Djukic svima.
Tima
Nadam se ce protiv Macve dati sansu Mileticu umesto Cirkovica. Nije on jedini razlog propusta u odbrani,vidi se da je imao pauzu I da jos mora da radi na sebi.
vb
Samo ozbiljno i odgovorno sutra. Ipak, ne mogu a da ne prokomentarišem kako se ponašaju pojedine novinske redakcije ovih dana. Oni naime kao da priželjkuju da nas grci pobede; kao njima treba, biće propast ako ne uspeju. Ej, tim iz Srbije igra, a oni brinu brige o stranom klubu. Ovo je neverovatno sta se sve moze procitati. Neki su dotakli novo dno sto se tice odnosa prema Partizanu. Sta nas briga sta treba grckom klubu? Valjda vas treba da zanima sta je bitno Partizanu.
Па ниси разумео
Њима је битно све што је против нас. То су најСрби који више од свега воле да комшији цркне крава.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.