Почетна / Фудбал / Партизан

Леонарда хоће Ал Ахли, игра против Грка, па...

У дану када је Партизан представио Сејдубу Суму као најплаћеније појачање у историји, Леонардо да Силва Соуза се огласио на Инстаграму
ФОТО: Н. Неговановић

Моје време је дошло, хвала ти, Боже. Много вере је потребно, али Бог је увек пазио на мене – написао је Леонардо на Инстаграму.

„Пост” прати и мали нацртани папир, који би могао да се протумачи и као уговор. У „мору” коментара предњаче фанови Ал Ахлија из Дубаија: добродошлица Партизановом голгетеру!

Леонардо је под уговором с Партизаном! Ми одлучујемо о свему. Бразилац сигурно игра против Олимпијакоса – истиче Ивица Илиев, спортски директор црно-белих.

Али, ипак, нешто се дешава...

Постоји интересовање клубова из арапског света за Леонарда, али понављам, отићи ће тек кад Партизан одлучи да га пусти.

Поред горепоменутог Ал Ахлија, за аса Парног ваљка одавно је заинтересован и Ал Аин.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

papiga47
arapi nude 5,5 miliona provereno! leo ide posle olipijakosa,partizan prolazi grke,i ostaje u ligi evrope!!!
STEFAN
Egocentrik koji ne može da se pomiri sa činjenicom da je uprava više pažnje usmerila ka Đurđeviću a sada i Sumi nego prema njemu, još ovaj doček i profi prijem Sume, pa i novac koji se oko njega s'pominje, pa činjenica da će od prelaska u drugi klub njegov agent zaraditi iz udarca toliko novca koliko sam Leo do sada od svih plata nije zaradio, sve to njega boli i tišti, a nikako da pomisli da nije Partizana gde bi sada bio, jer on je sam rekao da je razmišljao o završetku igračke karijere... Govori kako ga BOG čuva a nigde na tom istom Instagramu da vidim neki post kajanja za nastradalu osobu, bio on kriv ili ne, šteta, mogao je da bude ali baš igračina koja bi bila upisana u fudbalsku istoriju?!
saca
Ne sme navijaci da dele lekcije igracima, samo navijanje do pobede.
Grobar54
Meni licno je zao sto odlazi,jer nam odlazi dobar igrac!A mi u Partizanu,nismo te srece da imamo dosta dobrih igraca,vec poneki i retko!I sada,kada se nije moglo,kao sto to rade veliki klubovi,sa velikim upravama,da se produzi ugovor sa njim,kako bi ostavio pravi pecat u Partizanu,onda ga bar ispratimo dostojanstveno!Jer itekako imamo razloga da ga ispostujemo,za ono sto je pruzio klubu!Dakle,srecno Leo i ziveo ti nama pravim navijacima Partizana!
zorge
Pouzdano. Arapi nude 3,75 miliona evra dok Partezan ne zeli da razgovara bez 5 miliona i bonusima a za to nalaze pokrice u jos dve godine Ugovora sa Leonardom.
Football
To je smešna cifra za igrača kao sto je on. Jesmo li mi najveće budale na svetu da kvalitetnog igrača prodajemo za tu sicu. Morata se prodaje za 70 miliona, a mi Leonarda koji tvrdim moze da igra u najacim ligama za 3 miliona. To je prenisko i ovi kupci nas time ponizavaju. 10 miliona jer on vredi toliko. Neka plate, a ne da im prodaje Partizan igrače ispod cene. Sto, da im mi nismo nesto duzni da moramo da im činimo usluge? Da im nije mozda mnogo 10 miliona? Njima koji leze na parama. Upravo FK Partizan, ne budite naivni, imate ugovor, imate ekstra igrača za top lige, i neka pokažu pare.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.