Почетна / Фудбал / Партизан

Косовић: Гледали смо Суму на видео клиповима, одличан је, Леонардов брат такође зна фудбал

Свиђа ми се идеја да Јанковић и ја будемо јунаци, али нека гол да и голман Кљајић – каже креатор игре црно-белих
ФОТО: В. Марковић

Небојша Косовић, зналац у баратању с лоптом и фудбалер кадар да изведе потез због којег публика долази на стадион.

Партизанов везиста Небојша Косовић, у првом мечу против Будућности, потписник на најлепши детаљ, филигрански пас иза леђа одбране Подгоричана Леандре Тавамба, на жалост Гробара, није успео да преточи у општу радост у Хумској.

Нисмо показали све што знамо, нарочито у првом полувремену. Остаје жал за пропуштеним шансама, мада, 2:0 је добар резултат и лепа предност. Партизаново се зна: идемо на победу и у Подгорици – јасан је Небојша Косовић, уочи реванша у Црној Гори.

Будућност се добро држала на Топчидерском брду?

Да, одлично су се бранили, посебно у првом делу, никако нисмо успевали да пронађемо пукотину у њиховој одбрани. После првог гола све је постало лакше, од сијасет прилика требало је да дамо бар још два гола.

Тренер Мирослав Ђукић је изјавио пре сусрета: „Задовољан сам сваком победом без примљеног гола”?

Нормално. Ђукић нас учи и на тренинзима како да се понашамо на терену: квалитетно бранимо, будемо компактни...

Будућност ће, сходно минусу из првог дуела, морати да нападне?

Сигурно да ће Будућност да крене офанзивно, стога концентрација мора да нам буде на највишем нивоу. Изузетно ценим Подгоричане, али сматрам да је квалитет на нашој страни.

Сејдуба Сума, офанзивни везиста Слована, важи за потенцијално појачање Партизана?

Волели бисмо да Сума дође. Гледали смо видео клипове, квалитетан играч – вели креатор игре црно-белих.

Гледали сте пријатељску утакмицу комбинованог тима Партизана с Телеоптиком. Како вам се учинио стрелац једног гола: Алан да Силва Соуза?

Леонардов брат зна фудбал. Мени су сви Бразилци слични: ниско тежиште, смисао за игру... – хвали Косовић Јужноамериканца.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Kossovic je meni pozitiva, strpite se i videcete
jug
Leov brat,POTPISATI,ZA NJEGA SE UVEK MOŽE UZETI VIŠE!
zoran
Kosovic i Jevtovic nisu kvalitet za Partizan. Tu mema dileme. Djuricko je za njih Mesi licno. Uprava totalno nesposobna i ne moze da dovede krsteno pojacanje.
pametnjakovići
Kosović je odličan igrač,a vi svoje zapažanje okačite mačku o rep. Svako pokušava da prati fudbal.....
Zole
Zato sto nam je Kosovic odlican igrac,zato i ne igramo Evropu. On u Olimpijakosu, Ludogorecu, Kopenhagenu ne bi imao mesta ni na klupi.
Ови што пљују Косовића су оперисани од фудбала!
Једини играч у оваквом Партизану који зна да дода лопту, осим Леонарда, је Косовић.
Пишта
Еј, он "креатор Партизанове игре"??? Па ко је оперисан од фудбала? Док није ушао ИГРАЧ и показао "креирање", све је било јад и чемер. И штопер под хитно, ако мислимо нечему да се надамо! Леонарду дати шта тражи и може без тог Суме! Не пљујем Косовића али, једноставно, није за хваљење, још!
Mk
Niko ne spori to, ali on jednostavno ne moze igrati zadnjeg veznog, to moze proci u nasoj ligi ali ovde... Mani se. Nek nabaci 5kg misica pa nek pokusa nesto
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.